Nicole: ''Jouw winst is mijn winst'' ~ Utopia Gekte

12/30/2015

Nicole: ''Jouw winst is mijn winst''

''Ik wil ons Utopia opbouwen''

Om tien voor half zeven zien we Ivan en Nicole weer met elkaar knuffelen. ''Blijf je voor me'', vraagt Ivan. ''Ik ben zo blij voor je, ik kan niet uitleggen hoe opgelucht ik ben. Fucking 16 stemmen van hier'', reageert Nicole. ''Je hebt van iedereen een stem gehad. Je hebt het zo gigantisch verdiend. O je moeder en je zussen thuis die worden helemaal leip''. Nicole doet voor hoe ze nu zouden staan te dansen. ''Vergeet mijn vader niet. Hij zal zo trots zijn'', laat Ivan weten. ''Gewoon een Koerdische Irakees met een blonde chick aan zijn zijde die die shit wint puur uit wilskracht, doorzettingsvermogen en hard werken. Ik denk dat je zo'n gigantische inspiratie bent voor heel veel mensen. Ik denk dat dat de grootste winst is die je kan behalen'', aldus Nicole. ''Weet je wat mijn grootste winst is die ik kan behalen? Jou!'', reageert Ivan. ''Ik hou echt zo onbeschrijfelijk veel van je. En dit is gewoon. Jouw winst is mijn winst, maar echt... Ik heb je dit zo hard gegund'', laat Nicole weten.

Op dat moment gaat op de achtergrond de muziek aan. Cees komt vragen wat Ivan qua eten wil. Aardappels of pasta. ''Met aardappel graag'', reageert hij. Vervolgens knuffelt hij weer ongestoord verder met Nicole. ''Is dit jouw hoogtepunt'', vraagt ze. ''Ik ben god zo dankbaar. [...] Ik wil ons Utopia opbouwen'', laat Ivan weten. ''Ooit'', reageert Nicole. ''En ik zal oneindig op je wachten''. Nicole wil maar één ding en dat is dat er geluk bij haar thuis komt. Dat Ivan gelukkig is en zich voldaan voelt. Dat vind ze het aller allerbelangrijkste. ''Ik kan niet wachten op ons leven hier buiten'', laat Ivan weten. ''De liefde van je leven'', reageert Nicole. ''De liefde waar ik altijd al op heb zitten wachten'', aldus Ivan. ''Mijn Utopiaan van het jaar 2015. Eindelijk! Mijn god. Mijn moeder is nu zo blij, mijn god. Die heeft de gelukkigste week van haar leven'', laat Nicole weten. Om half zeven zien we Gabriëlle en Bas samen dansen op de muziek. Ivan en Nicole samen dansen en Gina en Mark zitten ook gezellig samen bij elkaar. ''Dit is toch Utopia! Waardering en liefde. Weet je wat het echt af zou maken? Een mega bang party. Maarja helaas'', lacht Nicole.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.