Jeffrey de nieuwe inwoner van Utopia? (UPDATE) ~ Utopia Gekte

12/11/2015

Jeffrey de nieuwe inwoner van Utopia? (UPDATE)

Weer een zanger?

Update: Enkele minuten na het publiceren van dit bericht heeft Jeffrey Vonk zijn status update van Facebook verwijderd. Op zijn Facebook profiel vroeg iemand zojuist of dit niet tegen hem kan werken. ''Heb al ff alles verwijdert'', is zijn reactie nog geen minuut geleden. ''Ik heb meteen even alle Utopia gekte verwijdert zoals de Profiel foto en dergelijk want werdt er Gillend gek van hahaha dat doen we in 2016 wel weer ..En nu zeg ik WEEKEND PROOST !!''

Is het een publiciteitsstunt of is Jeffrey Vonk echt een toekomstig nieuwe bewoner van het SBS6 programma Utopia? Dat is nog even de vraag! Op Facebook lazen wij dit nieuws vanochtend al en na bijna 8 uur wachten besluiten we om er toch maar over te schrijven. Als het echt een grap was geweest dan zou hij dat inmiddels al kenbaar hebben gemaakt, toch? Enfin, wie is Jeffrey Vonk en waarom is hij misschien de nieuwe bewoner van Utopia? Het gaat om een Utrechtse zanger die naar eigen zeggen is gevraagd door Talpa om het beloofde land te betreden. Dit maakte hij kenbaar op Facebook met een oproep om dat bericht zoveel mogelijk te delen. Waar dat laatste goed voor is weten wij ook niet, vandaar de vraagtekens bij de echtheid van deze scoop. Met het vertrek van Armanda is er weer een plekje vrij in Utopia dus we geven hem het voordeel van de twijfel. Ben jij enthousiast over Jeffrey Vonk na het lezen van zijn oproep, of zie je liever iemand anders de loods betreden? De naam valt bij mij in ieder geval goed in de smaak aangezien ik zelf ook Jeffrey heet. Toch heb ik zo mijn bedenkingen bij weer een bewoner die muzikaal door denkt te breken via een reality programma. In de reacties op zijn Facebook status geeft iemand aan dat hij zeker Utopia in moet zodat hij Bjorn kan leren zingen. Volgens Jeffrey Vonk zei de contactpersoon van Talpa die hem benaderd heeft dat ook al.

''DELEN DELEN DELEN AUB !!
Zoals al eerder gemeld ben ik Gevraagd door Talpa om Eventueel een inwoner te gaan worden Voor Sbs6 Progamma " Utopia " Zou iedereen deze Foto zoveel mogelijk willen Delen & Like,n .. Alvast Dank je wel ik zeg ..Dont stop Move it Baby , Wiggle Wigglep.s ze zijn wel toe aan een Ras Utregse Gezelligheid Dwaas''.



0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.