''Je moet er veel van genieten schat, straks is het weer voorbij'' ~ Utopia Gekte

12/24/2015

''Je moet er veel van genieten schat, straks is het weer voorbij''

Barry vind dat Rowena het goed doet

Om twaalf uur is Rowena's familie nog steeds gezellig in Utopia. Rowena geeft haar vriend Barry een kusjesaanval. ''Ik zit gewoon livestream te kijken'', grapt Bas. Om kwart over twaalf arriveren ook de Heppie kids voor de verwenmiddag. Veel kunnen we daar niet over melden aangezien we op beide streams iets anders te zien krijgen. Terwijl binnen een lunch gaande is maakt Rowena met haar bezoek een wandeling over het terrein. Rowena vertelt onder andere over wat ze nu wel en niet meer mag eten nu ze veganistisch is geworden. Ze nemen een kijkje in de studio waar Rowena vertelt dat ze tot nu toe één zangles heeft gehad, maar dat er meer komen. Ook lopen ze even langs de stal om bij de koeien en de pony te kijken. Barry was tijdens het vorige familie bezoek een beetje boos op Rowena, maar dat heeft volgens hem niet geholpen. Ze moet het zelf doen. ''Nou ja, sinds dat moment heb ik juist heel veel kracht gehad'', laat Rowena weten. Barry vind dat Rowena het goed doet. ''Je moet er veel van genieten schat, straks is het weer voorbij''.

Als ze even later weer in de loods zijn vraagt Gabriëlle hoe lang ze nog hebben. ''Een half uurtje'', laat Barry weten. ''Of bedoel je de relatie met Rowena? Een half jaartje tot jij er uit komt'', grapt hij. Rowena ziet er de grap wel van in en begint te zingen en te dansen. ''He likes big buts and he can not lie''. Om kwart over één praat Rowena even bij met een vriendin of zus(?). De dame laat weten dat Rowena zich niet druk moet maken om wat anderen vinden. Rowena is trots op wat ze doet. Rowena besluit haar familie nog snel wat cadeaus te geven. Ze heeft allemaal pakketjes gemaakt. In het pakket voor haar vriend zit onder andere een baas Bas bril en ook overhandigd ze hem het schilderij dat ze laatst gemaakt heeft tijdens de schilder workshop. Bas zien we op datzelfde moment bij de stal lopen. Daar is hij de diertjes aan het voeren en aan het knuffelen. De geitjes, de kalkoentjes en ook de koeien krijgen een aai.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.