''Je krijgt ze ook achter elkaar weer onder de lakens hé'' ~ Utopia Gekte

12/25/2015

''Je krijgt ze ook achter elkaar weer onder de lakens hé''

''Merry christmas baby''

Ook deze nacht slaapt Bas weer in de studio. Ivan en Mark grappen aan het eind van de avond dat ze bij hem komen slapen. Echt de kerstgedachte. Maar ze lijken nog wat te twijfelen. Bas loopt in ieder geval alvast naar zijn slaapplek. Daar begint hij het een en ander te doen, klaar te zetten. We letten even niet op totdat we Bas opeens horen praten tegen iemand. ''Heb ik wat fout gedaan? Nee hé? Alles doet het nog?'', vraagt Bas opeens. Hij praat in zijn zender terwijl hij recht in de camera kijkt. ''Dan zal het wel goed zijn'', concludeert Bas als er geen reactie komt. Om kwart over twaalf zwaait hij langs een camera of iets wat er boven staat. ''Oké alles doet het weer'', mompelt hij. Daarna kruipt hij zijn bed in. Met broek aan dit keer. De afgelopen nacht heeft hij natuurlijk gemerkt hoe koud het daar eigenlijk is. Op datzelfde moment is een groepje bewoners in de loods nog druk aan het pokeren. Onder andere Rowena en Ramona zien we de groep langsgaan om iedereen ''merry christmas'' te wensen en te knuffelen (en kussen). Rowena is Bas ook niet vergeten. Een paar minuten later loopt ze namelijk naar de fotostudio om hem ook fijne kerstdagen te wensen. ''Merry christmas baby'', aldus Rowena terwijl ze Bas knuffelt en hem een kus op zijn wang drukt. ''Kom we chillen hem even'', laat ze weten.

Terwijl ze samen op de matrassen liggen hebben ze een goed gesprek. Bas zit er over na te denken om de studio in te richten. Althans hij heeft allemaal plannen/ideeën in zijn hoofd. Rowena zegt dat ze er zo zou blijven slapen, met een thermo pak aan. Bas vraagt of ze daar vannacht wil slapen. Ze mag daar best blijven slapen van hem. Bas vraagt wel of ze beweeglijk is terugdenkend aan de vorige nacht waarbij hij continu wakker werd gehouden. Rowena zegt dat ze wel stil kan blijven liggen, maar dat ze soms ook omdraait als een walvis. Ze doet het voor op een grappige en overdreven manier waardoor de twee behoorlijk wat lol met elkaar hebben. Cees komt om tien voor half één ook even langs om Bas een knuffel te geven. ''Ja je hebt het weer voor elkaar hé. Je krijgt ze ook achter elkaar weer onder de lakens hé'', mompelt Cees. ''Zonder bijbedoelingen'', laat Bas snel weten. Cees gaat al snel weer terug naar de loods waardoor Bas en Rowena weer verder kunnen met hun gesprek.

''Kunnen we niet een Utopia bouwen met allemaal verschillende huisjes? [...] Wonen in de huisjes en bij één komen in de loods'', vraagt Rowena zich hardop af. ''Party centrum in de loods'', laat Bas weten. ''Met badkamers, mooie badkamers'', vult Rowena aan. Om tien over half één komt ook Ivan even kijken. Hij vraagt of Rowena daar gaat slapen. ''Nee'', zegt Rowena nadat ze even zat te twijfelen. ''Oké'', zegt Ivan. Hij en Mark gaan er vannacht namelijk ook slapen laat hij weten. Rowena vind het echt cozy, ze zou er best kunnen slapen. Om iets voor één komen ook Gabriëlle en Naomi nog even kijken. Ivan had de deur van buitenaf op slot gedaan toen hij de fotostudio verliet dus het komt goed uit dat de dames nog even langs komen. Zij kunnen de deur dan weer openen.

Ook de dames zijn al snel weer weg. Rowena besluit even later om toch bij Bas te gaan slapen. Ze had eerder al belooft om bij Ramona te gaan slapen vannacht, maar die ligt al in bed en gaat al slapen, dus dat heeft niet echt nut meer. Mark ligt ook al in zijn eigen bed en niks wijst er op dat Ivan nog in de fotostudio gaat slapen. Rowena heeft er wel zin in. Ze vind het daar heel gezellig en pakt dus haar spullen om die mee te nemen naar de fotostudio. Tegen Bjorn vertelt ze dat ze alleen niet zo van kou houd. ''Dan kruip je toch tegen hem aan'', reageert Bjorn. Maar nee, dat gaat Rowena niet doen. Dat doet ze naar eigen zeggen maar bij één persoon. Om tien over één komt Rowena bij de fotostudio aan waar Bas inmiddels de deur van binnen af weer op slot had gedaan. Bas doet de deur weer voor haar open. ''Ow dat word weer zo'n nacht'', mompelt hij. Rowena gaat snel haar plekje klaar maken. Ze heeft dikke kleding aangetrokken, meerdere dingen over elkaar en heeft een dubbele deken mee. Ze is er dus op voorbereid dat het koud zal worden. Ze kletst nog even met Bas voordat ze gaan slapen. Helaas kunnen we het gesprek niet langer volgen omdat er overgeschakeld word waardoor we het pokeren in de loods te zien krijgen en op de andere stream slapende mensen te zien zijn.


Rowena doet net alsof ze er niet is.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.