''Je bent gewoon een pussy, je wilde me een kusje geven maar durfde niet'' ~ Utopia Gekte

12/14/2015

''Je bent gewoon een pussy, je wilde me een kusje geven maar durfde niet''

Een gezellige avond

Om vijf voor acht zien we Ramona en Bas samen achter het kakhuis vandaan komen. ''Je bent gewoon een pussy, je wilde me een kusje geven maar je durfde niet'', laat Ramona weten. ''Ja dat zal het zijn'', reageert Bas. Als ze beiden weer in de loods zijn zien we Bas Ramona een aai over haar wang geven. Bas wil met een paar bewoners gaan dansen want alle bezoekers staan nog stil. Bas denkt dat als er wat mensen gaan dansen de bezoekers dat voorbeeld volgen. Om vijf over acht pakt Bjorn de microfoon om de avond officieel te openen. Hij heet iedereen welkom en wijst de bezoekers erop waar ze dingen zoals de toiletten en de bar kunnen vinden. Bjorn heeft al even wat muziek gedraaid en zal aan het einde ook weer muziek gaan draaien. Zingen gaat hij vanavond niet doen, maar 23 januari wel tijdens een live in de loods concert. Daar zijn nog kaarten voor te koop. Voor de rest krijgen ze twee bijzondere gasten vanavond. ''Wipneus en Pim, wie kent ze niet''. Volgens Bjorn gaat dat een spektakel worden. ''Na vanavond kent iedereen ze en vergeet niemand ze meer. Dat word leuk''. Voor het podium staat een fiets en Bjorn heeft mensen er al naar zien kijken. Bjorn vertelt dat daar ook wat leuks mee gaat gebeuren. ''Wie weet kan er iemand op de fiets naar huis vanavond''. Bjorn wenst alle bezoekers ontzettend veel plezier vanavond.

Om tien over acht zien we dat de bewoners wat gewisseld hebben van werkplek. Ramona staat inmiddels achter de merchandise en Benjamin, Rowena en Wim zien we achter de bar staan. Gabriëlle klaagt om tien voor half negen even over de muziek. ''Ik kan niet met die muziek, gaat er nog iets veranderen?'' Direct op dat moment pakt Bjorn de microfoon al weer. Hij heeft een speech over Mark. ''Degene die de snacks en de patatjes bakt''. Mark word naar het podium geroepen zodat hij zelf kan vertellen hoe dit feest tot stand is gekomen. ''Ik ben niet zo goed in praten'', begint Mark. Hij wil toelichting geven over Le Luifel. Begin dit jaar is hij begonnen in een kleine le luifel. Die is hij gaan uitbreiden en nu staat er dus een groot ding waar hij ook oliebollen in bakt. Mark bedacht zich toen dat hij een vaste leverancier moest gaan regelen en opeens stond Bas van Mora op de stoep. Mark roept Bas van Mora er bij op het podium. Er klinkt een luid applaus. Mark vertelt dat Bas dus op de stoep stond met een hele lading snacks die ze konden uit proberen. Zodoende staan ze hier nu met een Mora eindfeest. Mark vertelt ook nog even kort over de Movember actie waarbij ze hun snor lieten staan om geld op te halen via de Movember site en Bas van Mora wil ook nog wat zeggen. Hij wil alle mensen bedanken die de moustaches verkocht en gekocht hebben en ook Mark wil hij bedanken. ''De stach himself''. Daarna maken de heren van het moment gebruik om direct Wipneus en Pim aan te kondigen. ''Maak er een mooie avond van''.

Zodra Wipneus en Pim het podium op komen barst het feest pas echt een beetje los, mensen worden steeds losser en laten eindelijk wat danspasjes zien. Ook Ramona stapt het podium even op om met een helm op haar hoofd wat dansmoves te laten zien. Als ze klaar is op het podium zien we haar ook nog even met Bas dansen. Even later maakt ze plaats voor Gabriëlle zodat Gabriëlle ook even met Bas kan dansen. Mark praat ondertussen nog steeds constant over de Utopiaan van het jaar verkiezing. Aan meerdere mensen laat hij weten dat hij heel graag wil winnen. Ook aan Bas van Mora vertelt hij hoe het zit. Hij probeert voor elkaar te krijgen dat Bas van Mora een soort van campagne voor Mark gaat voeren zodat Mark meer stemmen krijgt van tv kijkend Nederland.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.