Ivan zoent Bas vol op de mond ~ Utopia Gekte

12/30/2015

Ivan zoent Bas vol op de mond

''Jij bent ook echt een topper''

Om half zeven laat Bas aan Ramona weten daar niet voor het spel te zijn. Hij is er wel om spelletjes te spelen, maar niet voor het spel. ''Mensen gingen me berichten sturen dat ik je niet weg moest stemmen. Echt vijftien berichten ofzo. Mensen vinden je gewoon leuk'', laat Ramona weten over de paar dagen voor ze Utopia in ging. Terwijl de anderen aan het feesten zijn zien we haar alvast koken in de horeca keuken. Een groep bewoners staat ondertussen op de picknicktafel te dansen terwijl op de achtergrond de theme song van Utopia te horen is. Cees maakt foto's van de hele groep en Ivan showt trots zijn bokaal.

Om tien over half zeven zien we Bas en Ivan opeens met elkaar zoenen. Dat was blijkbaar een of andere afspraak. Dat zouden ze doen als Ivan zou winnen. Ivan wil wel dat het vastgelegd word en vraagt dus eerst aan Cees om er een foto van te maken. Wel benadrukt hij dat Cees meteen een foto moet maken zodra hun lippen elkaar raken zodat de kus niet al te lang hoeft te duren. De heren zoenen elkaar dus vol op de mond terwijl Cees er een foto van maakt. ''Gefeliciteerd man'', laat Bas daarna aan Ivan weten. ''Dankjewel. Jij bent ook echt een topper'', reageert Ivan. Niet veel later zien we Nicole ook even met Bas knuffelen. ''Maar mijn hart is al vergeven schat'', horen we haar zeggen. Bas is blij dat ze er vanaf zijn. Ramona zegt dat ze het hem zo gegund had, maar volgens Bas was dat niet eerlijk geweest. ''En dan was deze sfeer er niet. Dan was er een bout sfeer geweest'', laat hij weten terwijl hij samen met Ramona naar het rokersbankje loopt om een sigaret te gaan roken. ''Bjorn is wel faya hoor'', laat Ramona weten.

Om ongeveer tien over zeven gaan de bewoners aan tafel om te eten. Op de achtergrond staat de muziek nog steeds zachtjes aan. Ivan besluit om kwart over zeven een mededeling te doen. Hij zegt drastisch te zijn gaan minderen met het eten van vlees. Hij had dat nog niet a la public laten weten omdat hij waarschijnlijk dacht dat dat dan een dingetje zou worden, maar bij deze heeft hij het ze alsnog laten weten.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.