Ivan ziet de campagnefoto's van Rowena en Ramona. ~ Utopia Gekte

12/21/2015

Ivan ziet de campagnefoto's van Rowena en Ramona.

Goedemorgen Utopia.

Een goedemorgen en welkom bij weer een nieuwe week Utopia en natuurlijk een week vol kerst. Ook is dit nog steeds de week van campagne voeren voor de Utopiaan van het jaar verkiezing. Sabrina (Utopiaantje) is de hele nacht wakker gebleven om de nachtelijke actie van Ramona en Rowena te volgen voor ons. Zelfs diep in de nacht is er dus nog volop nieuws verschenen op Utopia Gekte! Om alles terug te lezen vanaf het begin zet ik het hier nog even op volgorde:

Ramona: ''Tering hij is echt lekker''.
Ramona twijfelt om vol op Bas of Gabriƫlle te gaan stemmen.
Rowena en Ramona zijn zonder zelf iets te merken opgesloten in de studio.
Rob beklad de posters van Rowena en Ramona.

Deze ochtend neem ik het stokje weer over en Ivan staat deze morgen nog net iets vroeger op dan gisteren. Zo'n 10 minuten om precies te zijn. Stipt om 8 uur 's ochtends komt hij uit zijn bed om aan een nieuwe dag te beginnen. Het duurt niet lang tot hij alle campagne foto's ziet van Rowena en Ramona. Hij kijkt er wat bedenkelijk bij en staart er zelfs ontzettend lang na. Een reactie op deze actie komt er vooralsnog niet. Hij zet gewoon een cappuccino voor Naomi en loopt vervolgens naar het welness huisje. ''Kijk eens maatje, een cappuccino'', zegt hij tegen Mark. Hij slaapt blijkbaar in de welness en ik heb geen idee waarom en of hij daar met Gina ligt. Ivan loopt in ieder geval meteen door naar de koeien en begint mest te scheppen. ''Lekker he als je overal kan schijten waar je wil. Lekker wakker worden, lekker poepen, lekker slapen'', zegt hij op een vrolijke toon.

Wanneer Mark stipt om tien over acht de loods in wandelt gaat ook hij direct door naar de koffiemachine. Hij merkt alle foto's van Ramona en Rowena wel op, maar geeft er ook geen enkele reactie op. Uiteindelijk gaat hij achter de computer zitten om in stilte te werken.Ook Ivan is stil omdat Naomi niet met hem mee is gegaan vandaag. Hij heeft alleen maar dieren om eventueel tegen aan te praten. De lampen in de loods zijn al vroeg aan gezet dus het is een kwestie van tijd voordat de rest van de bewoners wakker worden. Wij zijn razend benieuwd naar hoe iedereen gaat reageren op de vele campagnefoto's die in de loods zijn opgehangen.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.