Ivan staat nog heel wat te wachten. ~ Utopia Gekte

12/20/2015

Ivan staat nog heel wat te wachten.

Ramona en Rowena gaan los.

We gaan verder met waar we gebleven zijn. Namelijk de streamlock tijdens het gesprek tussen Ivan en Rob. We kregen heel kort weer beeld meteen gevolgd door nog een lange streamlock. Uiteindelijk mogen we het gesprek toch weer volgen. ''Laat jezelf niet gek maken'', adviseert Rob. Ivan is namelijk nog steeds boos omdat medebewoners campagne voeren voor de UVHJ verkiezing. Terwijl hij vind dat ze die titel helemaal niet verdienen. ''Even naar de zenderkamer gaan. Niet druk om maken gast'', zegt Rob terwijl ze geroepen worden voor het eten. Ivan geeft aan zich er niet overheen te kunnen zetten. Rob zegt nogmaals dat hij zich niet moet focussen op alle bullshit eromheen. ''Jij gaat alleen maar jezelf er kut door voelen. Er is maar één iemand die er last van heeft en dat ben jij. Kom, we gaan eten''.

Beide heren wandelen naar de loods en laten het voor wat het is. Voor nu dan. Het is duidelijk dat Ivan hier nog lang niet klaar mee is. Gelukkig voor hem heeft hij de luxe om in de zenderkamer zijn woordje te doen. En hij wordt ook nog eens veel in bescherming genomen door de regie met streamlocks. Wanneer we naar de andere stream kijken zien we vrolijkere beelden. Ramona, Rowena en Naomi hebben zich namelijk afgezonderd in de studio. Er moet een campagnefoto gemaakt worden en daar zijn ze inmiddels zo goed als in geslaagd. Ivan zal vast genieten wanneer hij morgenvroeg de hele loods vol met promotiemateriaal ziet hangen van twee nieuwkomers. Precies wat zij van plan zijn is waar Ivan nu zo boos om is. En hij weet nog van niks!

Beide dames gaan gezellig door met foto's maken en hebben nu al veel voorpret. Rowena heeft zwarte strepen op haar gezicht gesmeerd om een stoer effect te creëren. Beide dames hebben elkaar helemaal gevonden nu ze samen campagne gaan voeren. Vannacht willen ze de hele loods al vol gaan hangen. Ivan zelf zit momenteel al in de zenderkamer trouwens.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.