Ivan spreekt Ramona aan op haar belgedrag. ~ Utopia Gekte

12/04/2015

Ivan spreekt Ramona aan op haar belgedrag.

Ramona krijgt het niet voor elkaar

Ramona belt deze middag met een bedrijf die al een tijdje een kerstmarkt heeft staan. Ze vraagt zich af of ze wat kerstspullen mag hebben/overnemen voor het promotiefilmpje die ze morgen gaan opnemen. De man aan de telefoon legt uit dat het meeste al verkocht is, maar hij gaat toch nog even kijken voor de zekerheid. Na enkele minuten neemt de man weer op. hij heeft nog heel veel gouden kerstballen over. ''Maar hoe had je dit in gedachte gehad? Komen jullie het ophalen?'', vraagt de man zich af. Ramona legt uit dat ze het niet kunnen ophalen en dat ze hoopt dat de man het komt brengen. Dan zou ze voor de man en zijn bedrijf reclame kunnen maken op de website. ''Nee zo werken wij niet. Dat gaat helaas niet door'', laat de man weten. Het is haar dus niet gelukt. Ramona gaat nu andere bedrijven bellen.

Ivan spreekt Ramona er even later op aan dat ze het beter op een andere manier kan vragen. Hij is duidelijk niet echt tevreden met hoe Ramona het aangepakt heeft. Ramona moet er niet vanuit gaan dat elk bedrijf met haar wil meewerken alleen omdat ze in Utopia zitten. ''Leg gewoon netjes uit dat je in een samenleving zit met 15 mensen en dat de kans er is dat ze live mee te horen zijn in Utopia. Niet iedereen kijkt op internet dus de kans is niet altijd aanwezig. Je moet niet zeggen van: Hoi met Ramona vergeet niet dat je live mee te horen bent want ik zit in Utopia. en ze gaan jou niet alles geven wat jij wil. Niet alle bedrijven werken zo.'', adviseert Ivan. Ramona snapt het punt van Ivan en zal het voortaan dus waarschijnlijk anders gaan doen. Nu alleen niet, want Ivan wil het nu zelf gaan regelen. Ramona benadrukt wel dat het er morgen echt moet zijn. Ze eist het zo wat op.

Naomi is deze middag weer bezig geweest met fotograferen voor het promotiefilmpje. Ze ligt op de grond en maakt op die manier de foto's. Ramona, Bjorn en Rowena staan buiten bij de poort. Rowena en Bjorn hebben een microfoon in hun handen en moeten stoer kijken voor de foto. Na enkele foto's is het al gelukt. ''Nu ga ik eindelijk een peuk roken'', laat Ramona weten. ''Ik ben zo blij dat ik niet rook. Moet je eens kijken wat roken met een mens doet'', reageert Naomi. Bas is ondertussen bezig met hele andere dingen. Ook vandaag is hij weer een tekening aan het maken. Als het helemaal af is gaat hij het verkopen net zoals de andere tekening. Er kan dus nog steeds op geboden worden. Het hoogste bod tot nu toe is €175,00.

Angela en Stefanie zien we even later samen buiten zitten op het rokersbankje. Ze zijn een sigaretje aan het roken. Angela geeft aan dat ze heel erg veel zin heeft om van alles te doen. Ze kan zich alleen nog niet settelen hier. ''Het liefst ga ik ook achter de laptop zitten en bedrijven bellen, maar ja''. Voor Angela is het ook moeilijk om iemand weg te sturen omdat ze alle drie de genomineerden aardig vind. Stel dat ze mag blijven had ze liever gehad dat er drie anderen genomineerd waren omdat ze het dan misschien makkelijker had gevonden. Nicole is ondertussen bezig met tatoeƫren.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.