Ivan heeft de problemen voorlopig opgelost ~ Utopia Gekte

12/12/2015

Ivan heeft de problemen voorlopig opgelost

Cees vind Rowena een ''knap wijf''

Om twee uur is Cees zich druk om aan het kleden tot kerstman. Als Naomi de kamer in komt lopen vraagt Cees of Naomi haar spullen zo laat liggen voor de rondleiding. ''Ach joh ik neem aan dat mensen eerlijk zijn'', reageert ze. ''Dan gooi je het onder je deken'', roept Cees, maar Naomi is al weer weg gelopen. Cees moppert dus nog maar even door. Niet veel later komt Rowena de slaapkamer in want blijkbaar heeft Cees hulp nodig met aankleden. Op de vraag of hij er zin in heeft zegt hij ''mwah, ik moet nog even schakelen''. Terwijl Rowena Cees probeert aan te kleden kan Cees het niet laten om zich met Naomi's spullen te bemoeien. Hij pakt dingen op en versleept en verlegt het. Of dat echt nut heeft gehad vragen we ons af aangezien het alsnog in het zicht ligt maar ongeveer net tien centimeter naast de plek waar het eerst lag. Rowena zegt dat Cees op moet schieten want ze heeft ook nog andere dingen te doen. ''Dat moet dan maar even. Utopia is schakelen'', reageert Cees. Die rustig verder treuzelt. Cees vind het echt een hel. Hij moet tot acht uur vanavond in het kerstmannen pak rondlopen. Maar als het niet gaat gaat het niet laat Rowena weten.

''Wat ben je toch een knap wijf'', zegt Cees zodra hij zijn bril op zet. ''Dat is toch zo. Dat weet jij ook wel. Kijk maar eens goed om je heen'', vertelt Cees verder. Lang blijft hij niet positief want Cees merkt op dat hij door de baard nu niks meer kan eten en drinken. Om tien over twee komt er last minute nog een laatste markt standhouder met een bus aan rijden. Het is passen en meten om nog een goed plekje te krijgen. Aangezien hij zo laat is waren ze er blijkbaar al vanuit gegaan dat hij niet meer zou komen. ''Dit kan echt niet'', laat Ivan de man even later weten. Gelukkig is de man nog net op tijd want nog geen drie minuten later om kwart over twee zien we de eerste bezoekers het terrein op lopen. ''Wat een slanke kerstman'', merkt Gabriëlle op als ze Cees ziet langs lopen. ''Wat een kleine billetjes'', vult Ramona al lachend aan. Niet veel later ligt de stroom in Le Luifel er weer uit en ook de bar en de tap zijn uitgezet door dit probleem. Ivan denkt een oplossing te weten en gaat meteen aan de slag. Niet veel later lijkt het probleem opgelost. Goed werk Ivan! Hopelijk blijft de stroom het nu doen, anders moet Ivan straks weer aan de slag.Gina in MaGiWiRoSti (Mark, Gina Wim, Rob, Stiff) het nieuwe oliebollen en appelbeignets winkeltje dat aan de luifel aangebouwd is.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.