Ivan is Utopiaan van het jaar 2015 ~ Utopia Gekte

12/30/2015

Ivan is Utopiaan van het jaar 2015

''I told you so''

Zodra het laatste stem papiertje uit de envelop is gehaald is de winnaar bekend. Ivan keek nog even vragend naar de anderen wie er nou gewonnen zou hebben voordat het verlossende antwoord werd gegeven dat Ivan zich vanaf nu de Utopiaan van het jaar 2015 mag noemen. Er klinkt luid gegil waarna iedereen naar Ivan toe loopt om hem te feliciteren. ''Terecht'', laat Gabriëlle weten. Bas en Ivan omhelzen elkaar en blijven een tijdje zo staan totdat Nicole er tussen komt. ''Wil je alsjeblieft mijn vent loslaten''. Bas doet dat zodat Nicole Ivan kan knuffelen. Eén voor één komen alle bewoners langslopen om Ivan te feliciteren. ''Ik ben fucking blij voor je'', laat Gabriëlle weten. Ivan krijgt een fles champagne in zijn handen gedrukt, schiet de kurk er af en begint hem leeg te spuiten. ''Gefeliciteerd man'', aldus Bas. ''En terecht'', vind ook Rob die Ivan komt feliciteren. Je hebt er voor geknokt jongen. Je hebt het verdiend'', laat Benjamin weten. ''Gefeliciteerd jongen, ik ben trots op je'', aldus Wim. Ivan zegt het nog niet te snappen, maar blijft ondertussen felicitaties krijgen. ''I told you so. Ik ben zo trots op jou en ga er van genieten'', aldus Ramona.

Terwijl Ivan gefeliciteerd word horen we Nicole op de achtergrond zeggen dat ze ook wel een beetje trots is op zichzelf. ''Het is de reden dat ik vol heb gehouden. Anders was ik al buiten geweest'', horen we Ivan even later zeggen. ''Zo verdiend, ik ben echt blij voor je'', aldus Victoria. ''My husband is a winner''. gilt Nicole. Ze kussen elkaar. "Je hebt het verdiend, dit is wat je wilde. De doelen die je jezelf stelt zijn bereikbaar. Ik wist het'', aldus Cees die Ivan ook nog even komt feliciteren. Bjorn is duidelijk een beetje teleurgesteld in het aantal stemmen dat hij heeft gehad. Hij is ongeveer op een zevende plek geëindigd en noemt dat de middenmoot. ''Broer, je inzet word echt gezien'', spreekt Ivan hem begripvol toe. ''Je bent werkelijk een toevoeging voor Utopia''. Niet veel later zien we Ivan en Nicole weer met elkaar knuffelen. ''Zie je nou wel dat de dingen goed komen. Oh ik ben zo blij. Dit is het eerste wat hier gebeurd waarvan ik denk... eindelijk''. Ivan bedankt haar. ''Jij bedankt'', reageert ze terug. ''Zonder jou had ik het echt niet gekund'', laat Ivan weten. ''Kom we gaan een sigaretje roken Utopiaan van het jaar 2015'', besluit Nicole.6 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.