''Ivan is gewoon de man van het jaar, absoluut'' ~ Utopia Gekte

12/27/2015

''Ivan is gewoon de man van het jaar, absoluut''

''Hij vind me niet lelijk''

Na het gezamenlijk eten zien we Ramona om één uur samen buiten zitten met een vriendin(?). Ze hebben het onder andere over Bas. De vriendin laat weten dat het aan de ene kant wel en aan de andere kant niet lijkt alsof ze een spelletje spelen. De vriendin wil weten of Ramona gevoelens voor Bas heeft. De vriendin twijfelt er namelijk over. Ramona weet het niet zo goed. Ze fluisteren. Als we het goed hebben verstaan denkt de vriendin van Ramona dat Bas wel verliefd op Ramona is. Ramona gilt vervolgens dat ze stuk gaat. ''Ik ga helemaal plat''. Ramona's vriendin beseft dat Ramona het lekker spannend wil houden. ''Hij vind me niet lelijk'', laat Ramona weten. ''Niemand vind je lelijk. Je bent een hartstikke mooie meid en dat weet je zelf ook wel. [...] Wil je oppassen met elke nacht bij Bas slapen, voor mensen rare gedachtes krijgen'', aldus de vriendin. ''Je ziet toch dat we geen s*ks hebben. Nooit nooit nooit'', reageert Ramona. Ramona hoeft zich ieder geval nergens zorgen om te maken. Alles is thuis geregeld. Ze moet er alleen wel op letten dat ze niet meer privé dingen over anderen zegt. ''Dat doet mensen pijn'', laat haar vriendin weten. Ramona vraagt even later of Bas haar in de zeik neemt. Volgens de vriendin is het alleen vriendschappelijk, maar dan wel goede vrienden. Voor Ramona is het gewoon ''de game is on'' een spelletje. ''Maar toch twijfel je ergens''. De vriendin zegt te twijfelen omdat Ramona niet moeilijk is met jongens.

Even later om tien voor half twee zien we Ramona samen met haar oma, moeder en vader/opa(?) buiten zitten. Oma zegt Ivan een kanjer te vinden en Ramona kan ook wel goed met Ivan. Gabriëlle en Nicole ziet ze als haar zussen die haar behoeden voor dingen. ''Gabriëlle is een moordwijf'', vind de familie. Ramona laat weten dat er al twee kilo af is bij haar. De familie kletst nog even verder. Oma vind Bas en Ivan geweldig. Ramona zou het zelf echt erg vinden als Bas weg gaat. ''Ivan is gewoon de man van het jaar, absoluut'', aldus Ramona's oma en de rest van de familie is het met haar eens. Ze hebben het ook nog even over het eliminatie moment waarbij Ramona iemand naar huis moest sturen. Ramona zou Bas sowieso niet weg stemmen, met Stefanie had ze open gesprekken en met Wim had ze dat eigenlijk niet. Er volgt een streamlock. Na de streamlock laat oma weten dat Ramona het heel knap doet. Ramona wil zelf het jaar ook volmaken. ''Mama zorgt voor je beesten en zorgt ook voor zichzelf''. Volgens Oma komt het prima voor elkaar.

Om tien over half twee is het tijd voor een fotomomentje. Ramona word op de foto gezet met haar familie en oma wil graag met Bas en Ivan op de foto. Ramona laat even later weten het gek te vinden dat ze er zijn en straks weer weg gaan. Ze wil nog zoveel vragen. Haar moeder wil in ieder geval zeggen dat ze trots op Ramona is en van haar houd. Haar moeder had ook allemaal brieven meegenomen, maar die moest ze afgeven en mocht ze niet mee naar binnen nemen. Ook zijn er mensen die Ramona geappt hebben. Ramona vraagt of er veel mensen haar Facebook hebben geliked. ''288 likes'', laat haar moeder weten. ''Dat is veel hoor'', vind Ramona. Ze meld wel meteen dat haar familie niet iedereen moet accepteren. Om twee uur verstopt de kat zich nog steeds overal. We zien haar onder de kerstboom kruipen. De familie kletst ondertussen rustig verder. Ramona's vriendin heeft Armanda gesproken. Armanda wil haar heel graag een brief schrijven. ''Iedereen is heel trots op jou. Er zijn veel mensen die berichten sturen op Facebook''. Ramona vind dat gek. Ze gaat stuk dat ze fans heeft. Ook vraagt Ramona snel wat haar moeder er van zou vinden als ze een tattoo zou laten zetten. ''Dat moet je zelf weten, je bent een volwassen vrouw'', reageert haar moeder.

Ondertussen komt om kwart over twee ook de afspraak voor Nicole het terrein op. Het is Petra. Nicole gaat haar nagel les geven.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.