Ivan is boos op zijn medebewoners die campagne voeren. ~ Utopia Gekte

12/20/2015

Ivan is boos op zijn medebewoners die campagne voeren.

Rowena verpest haar schilderij.

Gabriëlle en Nicole zijn lekker bezig in de horeca keuken. Ze gaan namelijk samen koken en ondertussen kletsen ze ook heel wat af. Zo weet Nicole ons bijvoorbeeld te vertellen dat ze 'godverdomme' een hekel heeft aan vloeken. Dat is natuurlijk sarcastisch bedoeld. Ze mopperde dat er veel mensen aan het vloeken waren en ook over de sfeer is ze niet te spreken. Ook vraagt ze of Gabriëlle nog campagne gaat voeren voor de Utopiaan van het jaar verkiezing. Dit is zij echter niet van plan.

Het was overigens Rowena die zo liep te vloeken in de loods. Woest liep ze even naar buiten toe omdat ze een stukje tekst heeft platgedrukt op haar schilderij. Daardoor werd ze naar eigen zeggen agressief. Ze is erg boos en teleurgesteld omdat ze haar schilderij heeft verpest. ''Hij was gruwelijk gelukt en nu heb ik het met één beweging helemaal verpest'', moppert ze. Bjorn snapt niet hoe ze zo stom kan doen. Rowena begrijpt die vraag nooit omdat het al is gebeurd. Naomi adviseert om er niet teveel aan te gaan kutten en ze laat het schilderij dan ook even voor wat het is. ''Verdomme, wat presteer ik? Check. Shit. Nul gewoon. Ongekend'', moppert Rowena verder na een dag hard werken.

Het duurt niet lang tot ze er weer om kan lachen. Ze is al snel met andere dingen bezig. Zo vraagt ze Ramona om zo even te oefenen in de studio. Uiteindelijk komt er weer een lange streamlock. Wanneer er weer beeld is belanden we in een interessant gesprek tussen Rob en Ivan. Ze staan buiten en Ivan is duidelijk boos.

''Ik kan er gewoon niet tegen als de mensen die er nu mee bezig zijn en het hele jaar daar dood hebben gezeten. Er komt niks uit. En opeens gebeurt er van alles en zijn ze met van alles bezig. Zitten ze zogenaamd in een goed humeur'', moppert Ivan tegen Rob. Laatstgenoemde denkt dat anderen ook heus wel zien wat Ivan ziet. Daarmee bedoelt hij waarschijnlijk de kijkers. ''Mensen zullen stemmen op degene die het het meeste verdient en werkt het anders dan werkt het anders. Kijk, het is ook een beetje sensatie maken en campagne voeren. Ik blijf lekker dicht bij mezelf'', laat Rob weten. ''Ik trek het gewoon slecht'', moppert Ivan verder. Rob neemt het ze niet kwalijk omdat ze dat geld misschien willen winnen. ''Lekker belangrijk. Jij bent zo niet, dus doe je het niet. Hun zijn zo wel, dus doen het wel. De verdeeldheid is zo gigantisch hier. Ik heb ook maar met een klein aantal mensen een goede klik, voor de rest moet ik accepteren hoe ze zijn'', vind Rob.

Ivan kan niet constant tegen 'dit soort shit' waarop Rob nog eens uitlegt dat hij toch niet kan beïnvloeden hoe mensen stemmen. ''Hou jezelf gewoon koel en laat het los. Je zit hier toch voor jezelf en voor Utopia? Als je niet mee wil in dat spel element moet je je er ook niet druk om maken. En vooral niet boos om worden'', aldus Rob. Er komt wederom een streamlock.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.