Ivan houd een speech en een groep mensen aan het hek ~ Utopia Gekte

12/30/2015

Ivan houd een speech en een groep mensen aan het hek

''Dat inzet werkelijk word beloond''

Om half acht vraagt Ivan de groep om een momentje. Hij wil namelijk een speech houden. De andere bewoners gaan op de bank zitten en Ivan blijft staan. ''Dit moment kan ik met geen woord beschrijven hoe graag ik dat ook zou willen. Ten eerste wat ik vind is dat je het met de hele groep doet. Als je een Utopiaan van het jaar uit moet kiezen verhef je de een boven de ander. Ik heb het gezegd, Mark had net zo goed hier mogen staan van mij en een 1,24 procent van de kijkers vind ik onterecht. Ik vind dat je veel meer verdiend dan dat en veel meer bij hebt gedragen dan dat. Ik had het niet gekund zonder een ieder schakel die hier nu zijn, zijn geweest of die hier voor mij waren, maar ik ben jullie allemaal dankbaar voor de mooie woorden. De inspirerende woorden en uitspraken die jullie hebben gedaan. Als je kijkt naar de stemmen betekenen de stemmen vanuit de groep voor mij natuurlijk veel meer dan die van buiten. Ik ben wel de mensen dankbaar. Zowel de stemmers, kijkers en streamers, maar bovenal mijn familie, moeder, vader, zusjes, maar ook jullie allemaal hier stuk voor stuk. Jullie hebben mij hier doorheen geholpen en wat ik het mooie hieraan vind is dat inzet werkelijk word beloond. En dat is een les die ik voor de rest van mijn leven bij me zal dragen. Die ik aan mijn leven hier buiten toe zal voegen. Naast dat ik hier mijn Utopia op probeer te bouwen is dat voor mij een motivator om buiten ook een Utopia op te bouwen. [...] En hopelijk als god het wil voor de hele wereld en dat meen ik vanuit de grond van mijn hart. Dit is echt werkelijk waar een motivator voor mij en een getuig van mogelijkheid. Mijn grootste les hier is, waar een wil is is een weg en dat de aanhouder zal winnen. Ik heb hier momenten gehad waarin niemand het nut er nog van in zag''.

Voordat Ivan verder kan praten gilt Gina er om acht over half acht keihard doorheen. Er staan mensen aan de poort en als een gek rennen alle bewoners dus naar buiten toe. Ivan klimt meteen bovenop het hek. Hij gaat er niet gewoon tegenaan hangen, maar gaat er echt bovenop staan. Er klinkt luide muziek en gegil vanaf de andere kant van het hek. Ivan lacht. Door de harde muziek en het harde gegil van de bewoners kunnen we verder niks verstaan. Ze gillen zo hard dat we er bijna hoofdpijn van krijgen. De bewoners staan te feesten en te dansen op de muziek die vanaf de andere kant van het hek komt. ''Yes'', gilt Ivan en dat is ook meteen het enige wat er boven de muziek uit te verstaan is. We zien hem hand kusjes blazen naar de mensen achter het hek en waar we normaal altijd een streamlock krijgen bij mensen aan de poort, lijken ze het in deze situatie opeens goed te keuren. ''Dankjewel vanuit mijn hart'', horen we Ivan roepen. ''Ik hou van jullie schatjes'', roept Nicole. De bewoners joelen en gillen. ''Dankjewel'', horen we Ivan nogmaals zeggen en ook Nicole roept het een en ander over het hek. ''Hé schatjes nog bedankt voor jullie brieven ik wist het. [...] Wil je haar vast een hele dikke knuffel geven van mij. Ik hou van jullie. Groetjes aan mama''. Door het gegil is het niet allemaal goed te verstaan. Nicole zegt in ieder geval heel blij te zijn. ''Ik hou van jullie schatjes''. Even later beginnen ze met zijn allen ''Ivan, Ivan, Ivan'', te juichen en te klappen, gevolgd door nog een hoop gegil. Even was het stil, maar dan begint de muziek weer opnieuw. We zien allemaal flitsen boven het hek uitkomen dus worden er waarschijnlijk foto's gemaakt. Er word nog snel voor iemand een verjaardagsliedje gezongen en daarna precies tien minuten later vertrekken ze weer. ''Ivan Utopiaan 2015'', gilt Gina nog snel. ''Ik wist dat ze kwamen jongen. Ik wist dat je een verrassing zou krijgen'', aldus Nicole. Ivan lacht. ''Liefde voor jullie'', gilt iemand nog snel vanaf buiten de hekken. Niet lang nadat Ivan weer in de loods is word hij naar de zenderkamer geroepen.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.