Ivan heeft ruzie met Nicole. ~ Utopia Gekte

12/16/2015

Ivan heeft ruzie met Nicole.

Ivan wil een doel

De discussie in de groep loopt op. Ze zitten nog steeds met zijn allen op de bank. Ivan vind dat ze samen met de groep met een doel moeten komen die ze met zijn allen dan uit gaan voeren. Het grootste doel vind Ivan dat de mark draaiende blijft. Hij wil ook graag dat de tuin mooi word. Ramona onderbreekt hem omdat het iets is wat hij zelf wil, maar dus geen doel is voor de hele groep omdat niet iedereen dat net zo belangrijk vind als Ivan.

Even later heeft Ivan ruzie met Nicole. Nicole vind het bullshit om te gaan bouwen omdat het haar niks boeit. ''Jij denkt alleen maar aan jezelf. Je moet hier een Utopia opbouwen met alle mensen. Je moet niet alleen maar aan jezelf denken. Dan kan je wel mijn fucking vriendin zijn, maar ik zeg je gewoon waar het op staat'', roept Ivan. ''Ja, ik ook. En ik vind het bullshit'', snauwt Nicole terug. Cees komt er tussendoor. ''Er is hier niemand die verstand heeft. Jullie willen allemaal wat, maar doen helemaal niks. Er is straks niemand die hier elke dag in de tuin staat hoor''.

Na het centraal zien we Ivan en Ramona over het terrein lopen. Ivan legt Ramona uit dat ze in oktober al 300 euro hebben uitgegeven voor niks. Toen heeft Ivan gezegd dat het afgelopen is en dat ze daar anders mee om moesten gaan. Hij verteld Ramona hoe het de laatste maanden in Utopia is gegaan en Ramona luistert aandachtig. Ook verteld hij dat hij heeft samen gewerkt met goede doelen.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.