''Ivan heeft hier voor niks gezeten als Bas wint''. ~ Utopia Gekte

12/15/2015

''Ivan heeft hier voor niks gezeten als Bas wint''.

''Genoeg mensen die van Ivan houden als persoon''

Nicole ligt nog op bed en Gabriëlle zit bij haar. Nicole legt uit dat ze Bas absoluut geen Utopiaan van het jaar vind. Ze vind dat hij er totaal niks voor gedaan heeft. Hij heeft volgens Nicole niks voor Utopia en niks voor de samenleving gedaan. Ze hoopt gewoon heel erg dat Ivan wint. Gister heeft Nicole met Ivan gepraat. Volgens Nicole vind Ivan dat hij hier anderhalf jaar voor niks heeft gezeten als Bas Utopiaan van het jaar word.

Gabriëlle kan het deels met Nicole vinden, maar vind niet dat Ivan hier anderhalf jaar voor niks heeft gezeten alleen maar omdat Bas Utopiaan van het jaar zou worden. ''Er zijn genoeg mensen die geïnspireerd worden door Ivan en er zijn genoeg mensen die van Ivan houden als persoon'', aldus Gabriëlle. ''Ivan heeft hier voor niks gezeten als Bas wint'', blijft Nicole van mening. Even later begint Nicole over een ander onderwerp. ''Als jij straks niet meer in Utopia zit dan kan jij echt coach worden. Pak het goed aan met Ramona en als ze echt goed afgevallen is dan kan jij echt coach worden. Dat weet ik zeker'', aldus Nicole. ''Ik doe me best. Ik probeer haar te motiveren. Ze vind me erg lief, maar ik heb Ramona al verteld dat dit pas het begin is'', zegt Gabriëlle. Nicole moet lachen. Ook geeft Gabriëlle aan dat ze het nu erg leuk vind om te sporten en dat ze het niet meer doet omdat het moet.

Ook komt Naomi ter sprake. Nicole vind dat Naomi slecht met haar spullen omgaat en dat ze altijd alles laat slingeren. Daarom was er gisteren een discussie volgens Nicole. Gabriëlle geeft aan dat Naomi alleen maar voor haar foto studio wil opkomen omdat ze al twee keer van plek moest veranderen. ''Ze is heel sterk, maar ook heel onzeker. Ze wil gewoon opkomen voor haarzelf. Ze is onredelijk geweest, maar ik snap haar ook. We zien wel. Ik wil gewoon douchen. Vanmiddag om half drie gaan we met een groepje sporten. Gezellig!'', aldus Gabriëlle. Benjamin zien we lekker op bed liggen. Hij is post aan het schrijven.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.