Ivan heeft een brief van Nicoline en andere oud bewoners. ~ Utopia Gekte

12/28/2015

Ivan heeft een brief van Nicoline en andere oud bewoners.

Ruud lijkt op Bokito.

We zijn weer een aantal minuten verder en nog altijd weten we vrij weinig over de post van Ivan. Nicole leest nog altijd in stilte alles mee, maar wij kunnen dat niet. Wel hebben we gehoord dat Ivan een brief van oud Utopia bewoonster Nicoline heeft mogen ontvangen. Ze schrijft onder andere dat Ivan altijd op zijn sterkst is, op volle kracht. Althans, volgens Nicole is dat wat qui vive betekent. Nicoline bedoelde waarschijnlijk dat hij constant op zijn hoede is. Verder krijgen we niks te weten over de inhoud van de brief. ''Echt onwijs lief. Echt super gaaf. Super bedankt Nicoline. Jeetje'', horen we Ivan uiteindelijk zeggen wanneer hij de hele brief heeft gelezen.

Bij de volgende brief die hij opent schiet hij wederom meteen in de lach. We zien een foto van Ruud door de brief heen en volgens Nicole zit er ook een foto van koe Uto bij. Als Benjamin naar binnen loopt vraagt hij hoe het met de oud bewoners gaat. Nicole zegt meteen dat Ruud op Bokito lijkt. Ivan laat weten dat het goed met ze gaat. Benjamin loopt weg en Ivan leest rustig door. Met Nicole natuurlijk.

''Ik vind het ongelooflijk, nog steeds. Ik snap die shit niet'', aldus Nicole. ''Snap jij het? Ik snap het niet'', zegt ze niet veel later weer. Ivan zucht een beetje en zegt verder niks. Nicole moppert door: ''Ongelooflijk''.

Ivan gaat door naar de volgende brief zonder een woord te zeggen. Wederom weten we (nog) niet waar dit over gaat. Langzaam maar zeker blijkt dat Ivan van nog veel meer oud bewoners van Utopia een brief heeft ontvangen. Nicoline, LauraB, Joey, Ruud, Rienk, Rolf en ga zo maar door. Allemaal zijn ze nog steeds gek op Ivan.

Wanneer Nicole ergens kritiek leest over haar ontkent ze dat gezegd te hebben. Ze snapt er niks van en blijft herhalen het niet te hebben gezegd. Ook nu weten we helaas weer niet waar het over gaat. Nicole is erg chagrijnig en vraagt Ivan om samen een sigaret te roken. Helaas voor haar staat Bas ook buiten dus Ivan deelt zijn plezier maar met hem. Zo vertelt hij dat Ruud schrijft over dat Ivan met de koeien knuffelt. Dit terwijl hij destijds nog bang voor de koeien was. Ivan is erg in zijn nopjes met alle post en Bas vind het top! Nicoline heeft geschreven dat ze alleen af en toe op Utopia Gekte kijkt als er berichten zijn over Ivan. :) Verder volgt ze Utopia helemaal niet meer.

2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.