Ivan gaat niet naar huis als Bas wint. ~ Utopia Gekte

12/30/2015

Ivan gaat niet naar huis als Bas wint.

Een goed gesprekje.

Bas en Ivan hebben nog een goed gesprek samen achter de loods. Bas wilde namelijk nog het een en ander bespreken met Ivan. Hij was namelijk aan het twijfelen over of hij op Ivan zou moeten stemmen. Hij wist namelijk niet of Ivan zich voor de stemming of voor zichzelf zo goed aan het opstellen was. Volgens Ivan heeft zij zichzelf beschermd door terughoudender te doen. ''Wat er hier ook gebeurt, het zal weer een les zijn. De omgeving draagt bij aan hoe je je voelt'', beredeneerd Ivan. Hoe graag hij ook zou willen winnen, het maakt hem eigenlijk niet uit. Ook gaat hij niet écht naar huis toe wanneer Bas gaat winnen later vandaag.

Ivan legde aan Bas uit dat hij zijn hart en ziel in Utopia heeft gelegd. Het zou voor Ivan een bevestiging zijn voor wat hij heeft neergezet wanneer hij wint. Voor mensen als Ivan, die iets neer willen zetten en bijdragen. Bas zou het erg zonde vinden als hij zou winnen alleen maar omdat de kijkers willen dat Ivan naar huis gaat. De concullega's geven elkaar een knuffel en steken een sigaret aan. Het gesprek is daarmee alweer tot een einde gekomen. Op de andere stream gebeurt er weinig spannends. Rowena vertelt namelijk dat ze een verkeerde dagcrème heeft die niet goed is voor haar huid. Ze maakt zichzelf op samen met Naomi. Rowena laat ook nog weten dat Nicole hartstikke zenuwachtig is voor de verkiezing straks. Rond half 2 's middags begint de verkiezing!


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.