Ivan en Rowena beginnen een nep ruzie ~ Utopia Gekte

12/20/2015

Ivan en Rowena beginnen een nep ruzie

Ramona gaat toch sporten

Iets voor twaalf zien we Ramona in haar eentje richting de gym lopen. Daar aangekomen zet ze de muziek aan om vervolgens op de loopband te gaan staan en te gaan sporten. Eigenlijk zou ze vandaag een rustdag hebben, maar blijkbaar is ze daar toch anders over gaan denken. Binnen in de loods is Ivan druk bezig met de afwasmachine. Het lijkt er op dat hij hem van binnen schoon aan het maken is, maar we vangen ook op dat er iets mee aan de hand zou zijn. Misschien probeert hij hem dus wel gewoon te maken. ''Zullen we even ruzie maken'', vraagt hij als Rowena ook in de keuken te vinden is. Ivan vraagt zich af hoelang Rowena dat vol kan houden. Een nep ruzie. Ivan zou de hele dag wel een nep ruzie willen hebben. ''Om de sfeer te verpesten'', grapt Rowena. Gisteren haalden ze ook al een grapje met elkaar uit waarbij Rowena net deed alsof Ivan haar veel te hard geslagen had en ze het niet kon waarderen. Uiteindelijk bleek ze een grapje te maken, maar Ivan leek er echt even in te trappen. Niet veel later beginnen ze opeens tegen elkaar te schreeuwen. ''Ik probeer je gewoon te helpen daar met die t*ring afwas'', roept Rowena. ''Ga je mond wassen'', roept Ivan terug. ''Misschien moet jij eens wat doen en van je luie reet af komen'', en zo word er nog een heleboel meer naar elkaar geroepen.

Bas staat te kijken met een lach op zijn gezicht. Waarschijnlijk heeft hij het gesprek van net meegekregen en weet hij dat het nep is. ''Ze doet altijd alsof ze alles weet'', gaat Ivan verder. ''Nou is het klaar. Schoner word het niet'', laat Rowena weten over de vaatwasser. Bas zien we weglopen, maar Rowena en Ivan grappen nog even verder. Opeens laat Ivan zichzelf op de grond vallen alsof hij knock out gaat. ''Wacht even hoe moest dit ook alweer'', roept Rowena als ze hem te hulp wil schieten. Nicole komt al snel mee helpen om hem weg te slepen. ''Oh hij kwijlt ook. Heerlijk'', roept ze als ze hem op wil tillen. Ivan moet daardoor lachen. ''Zie je hij heeft helemaal niks'', aldus Nicole. Boven op de vide zien we Gina en Rob in gesprek. Rob laat het een en ander zien. Post of foto's van thuis. Gina zegt dat ze het volgend jaar anders gaat doen. Dan wil ze meer naar buiten, meer zonnen en meer barbecues. Het zwembad hebben ze ook wel aardig gebruikt, maar niet constant. ''Met sommige weertjes had dat wel gekunt'', aldus Gina.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.