Ivan en Benjamin hebben post. ~ Utopia Gekte

12/28/2015

Ivan en Benjamin hebben post.

Goedemorgen Utopia.

Goedemorgen, welkom bij een nieuwe week vol Utopia. Vandaag zijn de bewoners niet zo vroeg uit bed gekomen. Veel Utopianen liggen om 10 uur ook nog gewoon in hun warme bed. Wel is er ''vroeg'' post gehaald bij de poort. Benjamin en Ivan zijn de gelukkigen die brieven van het thuisfront hebben ontvangen zo vlak voor de jaarwisseling. Omdat Ivan wat laat aan de koeien is begonnen begint hij ook een stuk later aan zijn post dan Benjamin. ''Een half uur geleden al, mijn familie zal wel gek van mij worden nu'', laat Ivan weten wanneer hij naar buiten loopt. Hij heeft de post eindelijk in zijn handen en gaat op het rokersbankje zitten. Nicole zit daar ook al met een sigaret. Terwijl Nicole met een schuin oog alles in stilte meeleest horen we Ivan de hele tijd lachen. De eerste lange brief die hij opent begint dus al positief.

Benjamin is met zijn post niet (meer) te volgen op de livestreams. We zien op de andere stream Mark en Gina bij de computers zitten. En Victoria gooit een was in de wasmachine. We gaan dus weer terug naar Ivan die nog altijd aan het lachen is om de grapjes in zijn post. Aan het gelach komt opeens een einde en we belanden in een hele lange stilte. Wat Ivan leest kunnen wij niet weten, maar de grapjes lijken op te zijn. Na een paar minuten stilte besluiten ze om in de woonkamer te gaan zitten. Daar zit ook Benjamin nog steeds met zijn post.

Rowena en Ramona praten elders in de loods met een slaperig hoofd over het nieuwe experiment. De bewoners lijken namelijk allemaal in aparte huisjes te gaan willen wonen of iets dergelijks. Althans, dat is wat ik er uit kan halen. Ik heb het lange centraal van gisteravond niet gevolgd. Iemand anders wel, daar komt later vandaag nog een uitgebreid bericht over. Verbeter mij gerust als ik er volledig naast zit. :-) Mocht er nog interessant, leuk of spannend nieuws naar buiten komen over Ivan en zijn post; je leest het straks op Utopia Gekte. Vooralsnog blijft het muisstil onder het lezen...
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.