Ivan blijft maar doorgaan. ~ Utopia Gekte

12/14/2015

Ivan blijft maar doorgaan.

Een luie maandagochtend.

We zijn toeschouwer van een luie maandagochtend, maar niet iedereen heeft besloten om lang uit te slapen vandaag. Ivan en Naomi waren op tijd bij de koeien in de stal te vinden om de boel daar op orde te brengen. Na zo'n 20 minuten in de stal zit het werk er weer op en duikt Naomi terug haar bed in. Ivan daarentegen is zelfs nu nog in zijn eentje buiten op het terrein aan het rondstruinen. Inmiddels is hij bijna 2 uur lang al op zijn gemak aan het opruimen. Alle troep van de markt ligt natuurlijk nog overal op het terrein evenals de kramen. Mark is ook al een tijdje druk in de weer.

Gabriëlle is ook al even wakker, maar haar hebben we niet echt zien opruimen. Het is inmiddels half elf 's ochtends en pas nu komt er een beetje meer leven in de loods. Rowena praat met Gabriëlle en het lijkt er op dat ze na drie dagen weer een keer gaan sporten. Cees is aan het rekken en strekken in de slaapkamer en lijkt ook zo goed als klaar te zijn voor een nieuwe dag vol Utopia avonturen.

Vooralsnog is er weinig interessants te vertellen over de livestreams. Maar dat er tenminste één iemand keihard werkt is zeker de moeite waard om met de wereld te delen.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.