Ivan bind Nicole vast op bed ~ Utopia Gekte

12/01/2015

Ivan bind Nicole vast op bed

Wilde spelletjes

Naast de vele nominatie gesprekken gebeuren er gelukkig ook nog andere dingen in de loods deze avond. Om tien voor elf zien we namelijk dat Ivan en Nicole druk bezig zijn met wilde spelletjes. Nicole ligt op haar buik op bed en Ivan zit boven op haar kont om met een riem Nicole's handen strak op haar rug vast te binden. ''Dit is niet eerlijk'', roept Nicole terwijl ze met haar benen aan het spartelen is. ''Dit is wel eerlijk'', reageert Ivan terug. Zodra haar armen strak aan elkaar vast gebonden zijn besluit hij ook haar benen er nog aan vast te binden. ''Het doet zeer'', laat Nicole weten. Gelukkig komt op dat moment Armanda de kamer binnen. ''Ivan, je moet ook een beetje teder zijn'', bemoeit ze zich ermee. ''Teder? Heb je haar gezien?'', reageert Ivan. ''Wie houd er nou niet van een beetje tederheid'', vraagt Armanda zich hardop af. Ivan besluit Nicole dus maar weer los te maken om haar vervolgens een kus op haar pols te geven. 

''Ik zei toch dat het zeer deed'', reageert Nicole, maar het spelletje is nog lang niet voorbij. Ivan geeft Nicole met de riem een mep op de onderkant van haar voet. ''Auuuw'', roept Nicole hard lachend. Gelukkig word er niet alleen maar wild gedaan, maar sluiten de twee af met een kus en een knuffel. Ik heb het bloedheet, laat Nicole weten als ze op haar rug naast Ivan op bed gaat liggen. Maar als ze haar kans ziet grijpt ze die ook meteen. Zodra ze de riem in handen krijgt pakt ze Ivan terug door hem een paar keer hard terug te meppen. ''Auw'', roept Ivan lachend. Gelukkig valt de pijn mee en besluiten ze nog even lekker te knuffelen. Nicole kruipt tegen Ivan aan in bed en blijft zo even liggen totdat Ivan de riem weer in handen krijgt. Gelukkig gaat hij er nu niks ernstigs mee doen, maar wil hij Nicole juist leren hoe ze iets van iemand af kan pakken die sterker is. Zoiets kan altijd handig zijn om te weten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.