''Ik zou nooit een relatie opofferen''. ~ Utopia Gekte

12/07/2015

''Ik zou nooit een relatie opofferen''.

Nog steeds over Amado.

''Ik heb zo vaak een gebroken hart gehad, maar ik heb geen idealen. Dus ik zou nooit een relatie opofferen zoals jou. Maar als ik de idealen van jou had zou ik met gemak de relatie opofferen'', laat Bas weten. ''Liefde is ook een ideaal hé. Ik neem het hem niet kwalijk. Ik neem het wel mijn schoonouders kwalijk. Voordat ik hier in ging was de voornaamste reactie al dat ze bang waren dat ik vreemd ging. Zij is heel erg bang om mij kwijt te raken, maar dat is nergens voor nodig. Amado denkt al dat hij mij is kwijtgeraakt aan Utopia'', aldus Armanda. Momenteel is Rowena ook aangeschoven bij het gesprek en zij vinden dat ze het zichzelf veel moeilijker maken dan nodig is. Armanda beaamt dat ze het veel moeilijker maken door spoken te zien. ''Hoe begrijpelijk het ook is dat hij je mist. Jij gelooft er heilig in, maar dat moet toch van twee kanten komen? Snap je wat ik zeg? Als hij dat nou eens zou doen, of zijn schoonouders, dan zou dat veel makkelijker zijn. Als hij dezelfde mindset had. Zo van waar maak je je druk om? Dat zou allemaal veel makkelijker zijn in plaats van die spoken zien. Snap je. Als hun met de pakken neer gaan zitten en dingen zien die niet eens spelen, niet eens 1%, dan ben je straks thuis, snappen ze het en dan is het te laat. Want dan kan je niet meer terug'', legt Rowena haarfijn uit.

Ook Naomi komt er inmiddels bij en Armanda kan nogmaals uitleggen dat Amado het heel zwaar heeft. Dit is alweer het zoveelste bericht dat we wijden aan Armanda en Amado dus ik denk dat je er onderhand wel even genoeg van hebt. :-) Net voor de streamlock zien we op de andere stream dat de mannen van Utopia allemaal voor de open haard zitten. Benjamin gooit er nog maar wat extra blokken hout op. En trouwens, Amado. Als je dit leest... Je kan ook gewoon even op het hek van Utopia klimmen en persoonlijk met Armanda praten. Vele anderen gingen je al voor.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.