''Ik weet niet zo goed wat ze van me wil''. ~ Utopia Gekte

12/01/2015

''Ik weet niet zo goed wat ze van me wil''.

''Oh, en me beste vriendin gaat trouwen''! 

Nicole en Ivan zitten samen op de bank. Nicole heeft namelijk post gekregen! Ze opent de post, maar kijkt eigenlijk niet zo blij. Het duurt niet lang voor Ivan vraagt wat er is. ''Ik weet niet zo goed wat ze nou van me wil'', vertelt Nicole, maar meer laat ze er eigenlijk niet over los. In de post zit ook een foto van haar broertje. Dit vertelt ze aan Wim die naast haar komt zitten. ''Oh, en me beste vriendin gaat trouwen'', laat ze enthousiast weten. Even later komt Gabriëlle erbij zitten. Ze vertelt aan Gabriëlle dat haar tante vorige week is geopereerd. Het gaat al beter met haar. Vervolgens begint Nicole over iets anders. ''Dit is wel fucking kut. Ze kan me gewoon niet up-to-date houden omdat ik de foto's niet heb'', roept Nicole. ''Ja, dat is wel echt vervelend inderdaad'', beaamt Gabriëlle.

Nicole vind dat ze te weinig informatie heeft gekregen in haar brieven, om te oordelen wat er precies speelt. Gabriëlle vind het lastig om Nicole advies te geven. Ook vind Nicole het erg lastig dat ze niet even kan opbellen om te vragen wat dit allemaal precies inhoudt. ''Ik moet nu gewoon weer een maand wachten op verdere informatie''. Veel meer informatie laat Nicole niet los. ''Je zit hier voor jezelf, onthoud dat'', adviseert Gabriëlle haar. Naomi komt er ook even bijzitten. ''Wat is er?'', vraagt ze. ''Niks. We moeten van de week wel even gaan kijken naar de rest van de foto's van de portfolio van mijn tatoeages, want ik mis er volgens mij echt heel veel'', laat Nicole weten. Naomi stelt haar gerust en vertelt haar dat het goed komt en dat ze de foto's wel vinden. De moeder van Nicole vind namelijk dat ze meer foto's online moet zetten.

''Wat nou als ik in maart ergens aangenomen wordt om wat dan ook te doen, zouden ze dat dan doen omdat ik een bekende Nederlander ben, of omdat ik in datgene gewoon heel goed ben? Ik vind het zo lastig om dat te beslissen. Ik kan ze niet recht in hun ogen aankijken en zien of ze liegen, maar ik wil hier echt niet weg. Ik wil volgend jaar echt nog blijven'', zegt Nicole. Ze moet van haar moeder wat meer nadenken over de toekomst. Het opzetten van een tattoo shop in de buitenwereld gaat niet lukken binnen Utopia. Nicole twijfelt over wat haar moeder nou precies wil. In Utopia blijven of naar huis gaan? En haar moeder is niet alleen begonnen over de tatoeages. Ook het taalgebruik van Nicole mag wel een stukje minder. Nicole laat ons weten dat ze niet meer mag vloeken van haar moeder, of op zijn minst wat minder. Ze snapt niet waarom haar moeder zo boos is en zegt ook bepaalde dingen zelf niet grof te vinden. Ivan liet weten dat ze er later nog even samen over kunnen praten. Waarschijnlijk na de nominaties.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.