''Ik mis jullie verschrikkelijk en ben er pas drie weken'' ~ Utopia Gekte

12/27/2015

''Ik mis jullie verschrikkelijk en ben er pas drie weken''

''Hee mijn Utopiaan van het jaar''

We schreven net al dat Ramona ongeduldig op haar bezoek staat te wachten. Lang hoeft ze niet te wachten want om zes over half twaalf komt er een auto het terrein oprijden met daarin de familie van Ramona. ''Ah wat gezellig'', gilt het bezoek zodra ze het terrein op rijden. Ze zijn duidelijk erg enthousiast en gillen druk door elkaar heen. Ramona gaat op de auto af om haar familie te begroeten. We horen luid enthousiast gegil en iets wat er op lijkt dat er iemand aan het huilen is. Gelukkig keert de rust snel weer terug en beginnen ze rustig met elkaar te praten. ''Iedereen is heel gek van je thuis'', laat Ramona's oma haar weten. ''Hee Sherien ik heb je zo gemist''. De andere bewoners zijn ook meteen bij de auto te vinden om de familie te begroeten. Bas kust en begroet de oma van Ramona. ''Martin wat fijn dat je er bent'', laat Ramona weten. ''Wijfie je doet het zo goed. Toppie echt waar'', reageert hij. Er worden allemaal complimenten uitgedeeld. Zo vind Ramona dat haar moeder er mooi uitziet. Als Ivan aan komt lopen is de familie erg enthousiast. ''Heeee mijn Utopiaan van het jaar'', roept de moeder van Ramona.

Ramona is benieuwd of haar familie streamt. ''Ja elke dag'', laat een vriendin(?) van Ramona weten. ''Ik mis jullie zo... Waar is mijn poes'', vraagt Ramona. ''Die zit in de auto nog. We hebben Prinses meegenomen niet Ginger''. Ramona loopt snel terug naar de auto. Als Ramona de kofferbak opent schrikt ze omdat ze daar geen kat vind. Gelukkig zit de kat op de achterbank. Terwijl Ramona en Rowena de kat uit de auto halen helpen de andere bewoners mee om de kofferbak uit te laden. De familie heeft namelijk van alles meegenomen. ''Prinieeee! Wat is ze gegroeid. Prinieee'', joelt Ramona tegen de kat. ''Wat een mooie poes heb je. Wat is ze klein. Blijft ze zo klein'', vraagt Gabriëlle. ''Ik ben supertrots op je. Ik krijg alleen maar complimenten. Ook op straat'', laat Ramona's moeder weten. ''Als ik bij de AH in de winkel kom is het al lachen. Dan zeggen ze ze doet het goed hé''. De moeder van Ramona streamt ook laat ze weten. Ook een goede vriend van Ramona is aanwezig bij het bezoek. ''Jullie hebben er wel wat van gemaakt hoor. De eerste keer dat ik hier was was er markt'', laat de man weten die ook bij het bezoek is.

''Ik heb zo hard gelachen dat jullie zo schrokken'', vertelt de moeder van Ramona. Ze heeft het allemaal gezien op de stream. ''We waren echt bang. Ik was echt zo bang'', laat Ramona weten. ''Ik mis je'', laat Ramona aan haar vriendin weten. De familie heeft van alles meegenomen. Presentjes maar ook eten. Tante Rie heeft voor Ramona gekookt. Er zit geen vlees is want ze heeft rekening gehouden met Rowena en Bas. Ook hebben ze loempia's meegenomen. Ramona gaat snel iets te drinken voor haar familie regelen en Ivan steekt het haardvuur aan. ''Kom er lekker bij zitten jongen'', zegt Ramona's oma tegen Ivan. De familie is erg enthousiast en dus erg luidruchtig. ''Je haar is mooi'', laat Ramona's moeder weten. Ze vind het mooi geverfd. ''Het is een rollercoaster. Ik mis jullie verschrikkelijk en ben er pas drie weken'', laat Ramona weten. Ze heeft erg snel bezoek want ze had nog twee bezoeken voor dit jaar. Eén bezoek mogelijkheid neemt ze mee naar volgend jaar. Dan heeft ze er volgend jaar drie. ''Iedereen is zo trots op jou. Ze praten positief over je. Geen negatieve dingen over te zeggen en het gaat lekker hé met jou en Bas'', vraagt Ramona's vriendin. ''De game is on'', laat Ramona weten. Ramona besluit cadeaus uit te gaan delen. Haar moeder krijgt onder andere een Utopia koffie beker, een gedichtenboekje van Gabriëlle en een handtekeningenkaart. Een vriend van Ramona krijgt onder andere een Baas Bas bril.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.