''Ik mag niet praten over mijn gevoelens, want dat word niet gewaardeerd'' ~ Utopia Gekte

12/16/2015

''Ik mag niet praten over mijn gevoelens, want dat word niet gewaardeerd''

Een Utopiaanse feestdag

Eind van de middag en begin van de avond zijn al net zo saai geweest als de rest van de dag. Er gebeurd al de hele dag vrij weinig in Utopia en als er al iets gebeurd zijn het voornamelijk kleine gebeurtenissen. Om tien voor vijf wil Gina met Naomi afspreken dat ze voortaan voor elkaar op gaan komen in het centraal zodat ze allebei hun zegje kunnen doen en rustig uit kunnen spreken. Eerder vandaag heeft Bas een profiel voor Bjorn aangemaakt op een datingsite zonder dat Bjorn daar iets vanaf weet. Om vijf uur kunnen de bewoners aan tafel om te eten en nog geen twintig minuten later zien we Rowena en Gabriëlle stoeien op de bank. Gabriëlle kietelt Rowena onder haar voet en dat zorgt voor een hoop gegiebel. Cees pakt zijn dagelijkse mopper momentje over dingen waar hij het niet mee eens is en Ramona zien en horen we om zes uur weer zingen in de fotostudio. Benjamin laat om half zeven weten hier voor de goede doelen te zijn en dat is dan ook meteen zo'n beetje alles wat er in die periode gebeurd is. Voornamelijk kleine gebeurtenissen dus.

Om half acht word er op de vide gekletst. Gina heeft het over het organiseren van een spelletjes dag en Mark geeft aan het weerwolven spel nog steeds leuk te vinden. Gina besluit om zaterdag een spelletjes dag te organiseren. ''We kunnen ook gaan bingoën'', laat Mark weten, maar Benjamin noemt dat ''supersuf''. Nicole zegt nog steeds een keer met iedereen kerstkoekjes te willen bakken en Benjamin komt met het idee om een Utopiaanse feestdag te organiseren. Ook de mogelijkheid om kerstcadeautjes te kopen komt nog even ter sprake. Mark wil sowieso staats loten gaan kopen, maar Nicole zou hier de loterij niet willen winnen omdat je het dan niet mee naar buiten kan nemen. De meningen verschillen daarover want volgens Mark kan dat wel gewoon als je het van je eigen zakgeld koopt. Even later zien we Mark en Gina stoeien op bed. Gina lijkt een kussen op Mark's hoofd te houden als Nicole aangeeft dat het haar niks zou verbazen als ze over een jaar in de krant lezen dat Gina Mark per ongeluk heeft vermoord. En dat Gina dan zegt ''dat was niet de bedoeling''. Even later doet Nicole ook nog een interessante uitspraak over haar eigen gevoelens. ''Ik mag niet praten over mijn gevoelens, want dat word niet gewaardeerd''. Eerst werd ze naar eigen zeggen gedwongen om er over te praten en nu word het niet gewaardeerd als ze dat doet.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.