''Ik kan het gewoon niet meer'' ~ Utopia Gekte

12/23/2015

''Ik kan het gewoon niet meer''

Gaat Bjorn eind februari weg?

Om tien voor half één zien we Gabriëlle opeens in tranen. ''Ik kan het gewoon niet meer'', laat ze weten. Waarom ze in tranen is blijft een beetje onduidelijk. Misschien vanwege haar post, omdat er geen brief van haar moeder bij zat. Haar moeder zou afstand van haar genomen hebben. Benjamin is bij Gabriëlle en voert een gesprek met haar. Nog steeds blijft het onduidelijk wat er precies aan de hand is. Misschien mist ze het thuisfront gewoon, maar dat blijft een gok. Gabriëlle zegt wel leuke post te hebben gehad. Om tien voor één zien we Bas en Ramona in de gym. Ramona zit op de fiets en Bas staat naast haar om haar te coachen. Een lange tijd gebeurd er weer niks bijzonders in of om de loods totdat er om tien voor twee mensen aan het hek lijken te staan voor Nicole(?). We krijgen er zo goed als niks van mee omdat er weer een streamlock ingezet word.

Om twee uur laat Rob aan Cees weten dat de keus voor hem heel simpel is. Hij ziet Ivan als Utopiaan van het jaar en daar is alles meteen mee gezegd. Bas zien we op de andere stream op zijn hurken zitten voor de stal. De kippen lopen los en Bas is met ze aan het ''communiceren''. De haan kukelt, vervolgens kukelt Bas terug om daarna weer gekukel te horen van de haan. Bjorn laat om tien voor half drie weten goede post te hebben gehad. Wel zien sommige mensen hem liever thuis komen. Ook zit er een brief bij voor alle Utopianen en post van Armanda. Bjorn laat aan Rowena weten dat iemand in februari weer langs komt. Dan gaat hij alles snel achter elkaar plannen. ''Eind februari'', laat Bjorn weten. Ze doen wat geheimzinnig waardoor het lijkt alsof Bjorn laat doorschemeren dan weg te gaan. Rowena kijkt zielig en zegt het er niet over te willen hebben.

Verder is er in de loods nog een discussie geweest naar aanleiding van een bericht in de krant. Er staat een bericht over Utopia in en voor de verandering is dat dit keer niet afgeplakt. De tekst in de krant zorgt voor een discussie. Een deel van de discussie is hieronder te bekijken in een filmpje.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.