''Ik kan dit gewoon niet''. ~ Utopia Gekte

12/15/2015

''Ik kan dit gewoon niet''.

''Ben je boos dat je hieraan begonnen bent?''

Ramona, Bas en Gabriëlle zijn deze ochtend weer flink aan het sporten. Gabriëlle begint met 100 keer touwtje springen. Ramona is aan het fietsen en Bas geeft instructies. Even later zien we Bas arm oefeningen doen. Als Ramona klaar is met boksen gaat ze 10 minuten boksen met Bas. Na het boksen krijgt Ramona een dipje. ''Ik vind dit echt verschrikkelijk'', laat ze weten. Gabriëlle vraagt zich af wat er aan de hand is. ''Ben je boos dat je hier aan begonnen bent'', vraagt Gabriëlle zich af. ''Nee. Ik kan dit gewoon niet'', zegt de gefrustreerde Ramona.

Gabriëlle geeft aan dat ze dit wel kan en dat ze gister een hele mooie brief heeft geschreven waar haar motivatie instaat. Daar moet Ramona elke keer aan terug denken van Gabriëlle. Ze motiveren haar en Ramona gaat weer door. Nog een kwartiertje fietsen voor Ramona en dan zit haar uur sporten er voor vandaag weer op! Naomi voelt zich niet zo lekker door gisteren. Ze staat voor de spiegel haar gezicht te poederen en Rowena praat met haar. Rowena wil gewoon dat ze zich goed voelt. ''Ik spreek uit ervaring en ik weet dat het best wel heftig kan zijn''.

Even later zien we Ramona en Gabriëlle die inmiddels al klaar zijn met sporten. Ramona heeft nu al pijn aan haar benen en vind het heel fijn dat ze het toch weer gedaan heeft. ''Het is ook maar een uurtje per dag'', zegt Gabriëlle. Inmiddels zit Ramona aan de lunch. Ze heeft Cruesli met yoghurt en spuugt het nog net niet uit. Ze vind het erg vies.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.