''Ik hou van Utopia, maar ik hou veel meer van jou'' ~ Utopia Gekte

12/19/2015

''Ik hou van Utopia, maar ik hou veel meer van jou''

''Maar ik vind jou ook belangrijk''

Om tien voor drie gebeurd er weer het een en ander in de loods. De eerste klanten voor een fotoshoot van Naomi arriveren en Ivan en Ramona zijn met elkaar aan het lachen. Als Naomi drankjes gaat halen bij het koffiezetapparaat hebben zij en Rob het kort weer over Naomi's campagne. ''Ik wil hem ook hebben voor boven mijn bed schat'', grapt Rob. ''Natuurlijk ik print hem voor je uit'', reageert Naomi. Om vervolgens terug te gaan naar haar klanten en met ze aan de slag te gaan. In de horeca keuken zien we Nicole druk bezig zijn aan tafel. Ivan komt naar haar toe en stelt haar een interessante vraag. De exacte vraag weten we niet meer, maar het kwam er op neer of Ivan tekort schoot of dat Nicole iets te kort kwam bij hem. Nicole antwoord dat Ivan te kort schiet in s*ks en ook qua aandacht. Ze wil gewoon een keertje wat leuks doen met hem. Dat hij iets regelt een verrassing of zo. ''Maar daarom hou ik niet minder van je. Hoezo stel je die vraag, vind jij dat'', vraagt ze. Ivan vertelt dat hij vanochtend terugliep vanaf de koeien en dat er toen allemaal gedachtes door zijn hoofd gingen. ''Hoezo'', vraagt Nicole. ''Het komt eigenlijk een beetje door ons gesprek van laatst''. Dat hij misschien verblind is door Utopia waardoor hij hetgeen waar hij eigenlijk het meest van houd verwaarloost. ''Ik hou van Utopia, maar ik hou veel meer van jou. Terwijl jij minder aandacht krijgt dan Utopia''. Nicole zegt dat het niet uitmaakt. ''Ik weet dat je dit belangrijk vind. Ik vind het alleen soms een beetje moeilijk''.

''Maar ik vind jou ook belangrijk'', laat Ivan weten. ''Weet ik wel, maar als je niet... Je kan niet iets doen waar je geen behoefte aan hebt'', reageert Nicole. ''Het is niet dat ik er geen behoefte aan heb. [...] Heel bot misschien, maar sommige dingen zijn belangrijker voor jou dan dat ik er bij stil sta.''. Nicole ziet het anders. Alle aandacht die ze nu in Ivan investeert gaat niet weg. Alles wat ze in Utopia investeert is tijdelijk. ''En als ik daar niet in geloof'', vraagt Ivan. ''Nee het is niet dat alles hier wegvaagd, maar je moet er een balans in kunnen vinden''. Ivan gelooft dat je in Utopia geschiedenis kan schrijven, maar Nicole gelooft dat niet. Daarin verschillen ze een beetje. Nicole zegt door schade en schande wijs te zijn geworden. Straks buiten moet ze tien keer zo hard werken als dat ze hier moet doen, daarom vind ze het zonde van haar tijd. Hier wil ze zich lekker voelen. Ze wil dat dit een fantastische ervaring is. Nicole zegt nu te proberen meer aan zichzelf te denken dan aan Ivan of werk. Ze wil nergens spijt van krijgen. ''Je denkt niet aan mij? Wat! Hoezo, waarom'', reageert Ivan verbaast. ''Omdat ik niet genoeg tijd heb. Ik moet ook keuzes maken'', legt Nicole uit. ''Je zegt net de tijd die je aan mij besteed neem je mee''. Nicole zegt dat ze al heel veel tijd aan Ivan heeft besteed. ''Heb je er iets van gemerkt dan'', vraagt ze. ''Ik heb er geen last van, maar jij wel'', reageert Ivan. ''Nee, ik heb er geen last van dat ik geen tijd besteed aan jou, ik heb er last van dat jij geen tijd besteed aan mij'', lacht Nicole. Maar ze maakte maar een grapje. Ze steekt nog steeds evenveel energie in Ivan. ''Ik zit uit mijn nek te lullen. Dit is een test''.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.