''Ik heb gewoon moeite om mijn smoel te houden omdat ik boos ben'' ~ Utopia Gekte

12/07/2015

''Ik heb gewoon moeite om mijn smoel te houden omdat ik boos ben''

''Moeite om sommige dingen los te laten''

Nicole heeft vanmiddag nogal duidelijke uitspraken over Bas gedaan en om kwart voor vijf is Bas daar al van op de hoogte. Hij vind het blijkbaar nogal raar en jammer, maar is zich er wel bewust van dat iedereen het ziet. Hij denkt dat ze om dit soort uitspraken ook de publieksstem heeft gekregen. Gabriëlle staat ook in het kantoortje en zegt het ook overdreven te vinden. Dat team Bas, team niet Bas gebeuren. Bas vind het jammer, hij weet nog aan het begin dat Nicole zei ''ik vind jou echt leuk''. Rond vijf uur zit Nicole duidelijk nog steeds met dezelfde frustraties. Ze zit op de bank voor de open haard aardappels te schillen en laat weten dat ze er misselijk van is. Heel haar maag is van streek. ''Ik heb ook gewoon moeite om mijn smoel te houden omdat ik boos ben. Ik heb gewoon moeite om sommige dingen los te laten. Ik hou van rechtvaardigheid en eerlijkheid en ik vind dit niet eerlijk'', laat ze weten. ''Toch had ze elf stemmen'', laat Rob weten.

Nicole weet wel hoe dat kwam. Ze wisten namelijk niet van elkaar wie op wie zou gaan stemmen. ''Maar we vonden allemaal dat ze een schop onder haar hol moest. Ze was zowat twee maanden onmogelijk. Dat hoorde ook bij haar''. Rob laat weten dat hij niet aan motiverende stemmen doet. Hij zou nooit zijn stemmen daarvoor gebruiken, hij weet dat dan iemand op de bank terecht kan komen. Maar ja Nicole staat nog steeds wel achter haar stemmen. Ze had het gezegd en moet er dan ook bij blijven.

Even later loopt ook Armanda weer rond in de loods. Net kreeg ze nog slecht nieuws via een boze brief van haar vriend Amado. Als ze bij de open haard aan komt vraagt Benjamin hoe het met haar gaat. Niet zo goed laat Armanda weten. Benjamin vraagt niet door, niet wetend dat er ook echt iets aan de hand is. Hij zal er wel vanuit gaan dat het vanwege Stefanies vertrek is aangezien hij zelf zegt ook een beetje verdrietig te zijn. Verder gebeurt er om kwart over vijf niet veel bijzonders. Ivan en Naomi zijn buiten druk bezig met het neerzetten van een (kerst)boom. Ongeveer tien minuten later komt Wim ook helpen.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.