''Ik heb Bas gewoon eerlijk vertelt dat ik gevoelens voor hem heb'' ~ Utopia Gekte

12/31/2015

''Ik heb Bas gewoon eerlijk vertelt dat ik gevoelens voor hem heb''

''Ik wil naar huis, ik hou het niet meer vol''

We schreven net al dat de muziek aan is gegaan in de loods en dat het feest los barst, maar er is niet alleen maar tijd voor feest. Ramona besluit er namelijk maar weer even wat drama in te gooien. ''Stomme.... What the fuck doe ik hier eigenlijk. Ulghhh, hoee'', moppert ze terwijl ze de loods uit loopt en naar het rokersbankje gaat. ''Gaat alles goed met je. Ulghhh'', citeert ze iemand met een raar stemmetje. ''What de fuck doe ik hier eigenlijk wel niet. Stom! [...] Morgen een nieuwe dag. 2016. Fuck alle shit'',  Cees zien we ondertussen zijn slaapkamer in lopen. ''Ik ga even douchen dus laat mij even met rust oké'', meld hij in zijn zender. Even later krijgen we Ramona weer in beeld bij het rokersbankje. Victoria staat er dan inmiddels bij. ''Ik heb zoiets doms gedaan. O ik ben zo boos op mezelf. O Victoria. [...] Ik wil hier geen ding van maken, maar ik heb Bas gewoon eerlijk vertelt dat ik gevoelens voor hem heb. Iedereen keek. Iedereen heeft het gezien en fuck it ook. Maar het is zo moeilijk hier. Iedereen thuis denkt...'' Er volgt een streamlock.

''Het is er uit. Ik heb gevoelens en helaas. Ik kan het niet opkroppen'', laat Ramona weten als we weer beeld hebben. ''Dat moet je ook niet doen, eerlijkheid boven alles'', vind Victoria. ''Maar laat je alsjeblieft niet gek maken daardoor''. Ramona zegt dat ze er thuis voor weg loopt en dat haar familie dat weet. Ze hoopt alleen wel dat de vriendschap blijft. ''Ik wil naar huis, ik hou het niet meer vol. Ik wil echt naar huis'', aldus Ramona tegen Bas als ze weer in de loods is. ''Nee dat wil je niet. Je wil niet naar huis'', reageert hij. Rowena vraagt of Ramona mee gaat roken. ''Ze heeft me nodig'', zegt ze tegen Bas. ''Ik snap dit dus niet'', laat Ramona aan haar weten. Al snel komt Bjorn er bij staan. ''Beter ga je met hem, voor mij please'', aldus Rowena tegen Ramona doelend op Bjorn. ''Hoe kan ik van alle mannen hier vallen op fucking Bas'', laat Ramona even later aan Naomi weten. ''Laat het even los. Feest! Ga genieten met ons'', aldus Naomi.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.