''Ik ga morgen naar huis, ik heb mezelf helemaal te schande gezet'' ~ Utopia Gekte

12/15/2015

''Ik ga morgen naar huis, ik heb mezelf helemaal te schande gezet''

En Mark kruipt bij Bas in bed

Nadat het Mora snack feest is afgelopen is er ook nog van alles gebeurd. Cees vraagt om elf uur aan Ramona op wie ze gaat stemmen met de Utopiaan van het jaar verkiezing. Voordat Ramona kan antwoorden krijgt Cees een zendercheck. ''Moeten we binnen bespreken. Dat mag hier niet'', reageert Ramona. Ze lopen namelijk net naar het rokersbankje toe. Ivan zien we ongeveer een half uur later de wellness in kruipen. Hij lijkt daar te gaan slapen. Waarom weten we niet. Tegen Bas zegt hij dat hij gewoon wil slapen. Om kwart voor twaalf zien we Bas en Ramona allebei in hun eigen bed liggen. Ze hebben een gesprek met elkaar over Ramona's gevoelens voor Bas. Bas vraagt zich af of Ramona het meent of dat ze een grapje met hem uithaalt. Ramona wil daar geen antwoord op geven. De twee worden gestoord als Mark de kamer binnen komt lopen met wat spelkaarten. Als hij een harten kaart trekt kruipt hij bij Ramona in bed zegt hij. Maar hij trekt geen harten kaart dus dat hoeft niet. Ramona grapt dat Mark nu dus bij Bas in bed moet gaan liggen. Mark maakt daar geen probleem van en kruipt zonder een moment te twijfelen bij Bas in bed. Hij gaat zelfs tegen Bas aanliggen onder de dekens. ''Mmmmm van Bas'', grapt hij. ''Niet gay dit''.

Zodra Mark weer weg is gaat het gesprek tussen Ramona en Bas verder. ''Het is een fatoe Bas, maak je niet druk voor je helemaal bang word. Je zit allemaal spookverhalen in je hoofd te bedenken. [...] Ik ga nu mijn bed verplaatsen, mijn matras. Dit is heel awkward'', aldus Ramona. Ze zegt niet te weten wat ze nu moet zeggen. ''Doe gewoon chill'', reageert Bas. ''Ik ga heus niet mijn bed verplaatsen. [...] Wat denk je? Dat het een fatoe is of echt? Eerlijk zeggen, wat denk je'', vraagt Ramona. ''Het zou niet zo gek zijn als je verliefd op me bent'', lacht Bas ''Ja, hartstikke'', laat Ramona weten. ''Dus het is geen grap'', vraagt Bas. ''Nee'', reageert ze. Volgens Ramona maakt Bas er een heel ding van. ''Ze gaan dood op de stream nu''. Bas is het daar niet mee eens. Hij vind dat niet hij, maar Ramona er juist een heel ding van maakt. De ene keer is het een grap en de andere keer weer niet. Ramona denkt zelf dat ze heel duidelijk is.

''Nou Bassie, komt wel goed. Ik ga stuk. [...] Maak je niet druk''. Bas zegt zich nooit druk te maken. Ramona geeft niet veel later toe dat ze het zelf ook niet zo goed weet. ''Oke'', reageert Bas. ''Dus dit is één van je grapjes?''. Ja zegt Ramona. ''Nou ha ha'', zegt Bas sarcastisch. Reden genoeg voor Ramona om weer in lachen uit te barsten. ''Ik ga stuk. Ik ga morgen naar huis. Ja ik ga morgen naar huis. Ik heb mezelf helemaal te schande gezet. [...] Oh ik wil echt, ik ga naar huis. Ik snap Utopia echt niet''. Ramona weet het zelf allemaal even niet meer. ''Het is één grote mindfuck'', laat ze weten. Bas zegt haar dat het allemaal wel goed komt. ''Ik ga stuk'', lacht ze vervolgens weer. ''Hé gekkie laat je niet gek maken'', laat Bas weten. ''Het is één grote mindfuck. Ik kan ook niet alles zeggen'', aldus Ramona, maar volgens Bas kan ze juist wel alles tegen hem zeggen. ''Het begon wel echt als een fatoe'', laat Ramona weten. Ze weet niet wat er gebeurd is.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.