''Ik ga hem dood rellen'' ~ Utopia Gekte

12/24/2015

''Ik ga hem dood rellen''

Een date voor Cees?

Goedemorgen op dag 723 van het Utopia avontuur. We gaan eerst nog even terug naar de afgelopen nacht. Er is namelijk een hoop gebeurd waar we vannacht niet meer over geschreven hebben. Bas en Ramona zijn namelijk samen in de fotostudio gaan slapen. ''Het is toch leuk een date'', begint Ramona tegen Cees als Bas nog even snel wat bij de stal gaat doen. ''Gewoon een dinertje, als je het niet wilt doen we het niet. Denk er eens over na. Gewoon een diner. Wij verzorgen het. Jij gaat dineren, meer is het niet. Denk er maar eens over na. Als je het niet wil doen we het niet''. Uit die woorden lijkt het alsof ze een date voor Cees willen gaan regelen. Ramona vraagt hoe laat Cees meestal gaat slapen. Ergens tussen half één en één uur laat hij weten. Ramona wil weten wat Cees dan nog doet zo laat. ''Soms de mail bekijken, de CO, de kaartverkoop'', vertelt hij. Om iets over twaalf zien we Ramona thee pakken. Ze had Bas beloofd dat te brengen omdat het zo koud is en ze heeft ook een kruik gepakt. ''Iedereen gaat nu met mij darten, ik ga stuk. Iedereen wil met me darten omdat ik zo goed ben'', lacht ze. ''Slaap lekker, pas goed op jezelf hé'', grapt Cees als Ramona met Bas naar de fotostudio wil gaan. Onderweg naar de fotostudio vraagt Bas of ze snurkt. ''Jawel heel erg Bas. [...] Luister mijn space is mijn space. Your space is your space''. Bas vind het goed. ''Ik lig altijd rechts'', laat hij weten.

In de fotostudio aangekomen moet Ramona weer lachen. ''Ik ga stuk, mensen streamen dood''. Ze besluit nog meer thee te gaan halen. Bas doet de deur achter haar op slot. ''Zal ik gewoon niet meer open doen? Dan heeft ze geen deken meer vanavond'', vraagt Bas zichzelf hardop af. Ramona heeft haar dekbed namelijk meegenomen. Als Ramona terug komt doet Bas toch maar open voor haar. Maar al snel is Ramona er weer vandoor. Ze gaat namelijk ook nog even roken. ''Daarna kom ik ja''. Bas vind het goed. ''Maar ik slaap dus rechts he, dan slaap ik beter'', lacht Bas. ''Ben je niet zenuwachtig'', grapt Ramona. ''Voor wat'', vraagt Bas. Ramona loopt weg met een lach op haar gezicht. Bas kruipt om kwart over twaalf alvast onder de dekens. De kruik legt hij op zijn gezicht. ''Ik ga hem dood rellen'', horen we Ramona ondertussen zeggen als ze terug loopt naar de studio. Daar aangekomen doet Bas net alsof hij snurkt. ''Wat een gezellige sleep over hier. Ik ga stuk'', lacht ze. Ze merkt dat er geen kussen voor haar is. ''We kunnen wel een kussen delen'', laat Bas weten als ze er een drama over begint te maken. ''Nee, is prima neem dat kussen maar'', laat Bas uiteindelijk weten.

''Hang je even iets hiervoor'', vraagt Ramona wijzend naar de camera. ''Nou dit ligt best wel lekker. Ik hou mijn BH wel aan'', meld Ramona. Ondertussen stoot ze een lamp om. ''Serieus'', vraagt Bas. ''Hoi mam'', zegt Ramona tegen de camera. ''Je moeder is heel trots dat je gewoon met je coach in bed ligt'', grapt Bas. ''Geniet er maar van jongen. Dat je met de vrouw van Utopia in bed ligt'', grapt ze. ''Geniet jij er maar van dat je met de Utopiaan van het jaar in bed ligt'', reageert Bas lachend terug. ''Waarom denk je dat ik hier ben. Als ik straks tegen je aan lig moet je het wel toelaten'', plaagt Ramona. ''En wat nou als het van mijn kant gebeurd. Dan word je boos, voel je je aangerand'', aldus Bas. Er valt even een stilte. Ramona begint vervolgens over de kaasjes die Bas niet aangedaan heeft. Ze vind het jammer. ''We hebben toch prachtige sfeerverlichting'', grapt Bas over de felle verlichting in de studio. Ramona is het er niet zo mee eens. ''Hoe was je dag'', begint Bas uiteindelijk een gesprek. ''Heel goed'', laat Ramona weten. Ze lachen. Ramona vertelt dat ze gesport heeft en mooie gesprekken gehad heeft met Victoria. Hoe was jouw dag?'' Bas vertelt dat hij zijn mp3 kwijt is. Al zijn muziek stond er op. Ramona zegt dat ze morgen dan even moeten gaan zoeken. ''Het kan toch niet weg zijn hier''.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.