''Ik denk dat ik haar maar ten huwelijk ga vragen'' ~ Utopia Gekte

12/21/2015

''Ik denk dat ik haar maar ten huwelijk ga vragen''

''Ze praat wel heel snel''

Om tien voor vier zien we Cees drummen in de (foto)studio. Hij laat aan de leraar weten de basis al te kennen en laat het een en ander zien. Cees gaat helemaal los met een grote lach op zijn gezicht. Rob staat vanaf buiten door het raam toe te kijken. Ook hij heeft een lach op zijn gezicht. Cees krijgt ondertussen allemaal aanwijzingen. Zo mag hij harder slaan, maar niet ongecontroleerd hard. Naomi staat even later ook toe te kijken. Ze vind het echt kapot vet en echt leuk. ''Hij is helemaal happy'', laat ze weten. Om vier uur schakelen we maar even over naar de andere stream waar Benjamin en Rob inmiddels in gesprek zijn over de nieuwkomer. Benjamin vind het een interessante persoonlijkheid en tekstueel zit ze wel in zijn straatje. ''Ze drinkt niet hé'', grapt Rob. ''Ze prikkelt mij'', laat Benjamin weten. Beide heren zijn het er over eens dat ze wel wat heeft. ''Een mooi lichaam wat ik er van gezien heb, maar het is niet praktisch dat ze op de vide ligt'', lacht Benjamin. Hij moet toegeven dat hij stiekem wel een beetje van vrouwen houd. De voorkeur. Maar volgens Rob zegt dat helemaal niks. Rob denkt dat Bas uit de picture is en Bjorn ook. Benjamin zegt wel een klik te hebben met Lesbische vrouwen. Benjamin vind haar hele instelling super positief. ''En ze komt heel oprecht en hartelijk over''. Rob grapt dat Benjamin niet verliefd moet worden. ''Ik word niet zo snel verliefd'', antwoord Benjamin. Hij is benieuwd wat ze op de lange termijn gaat brengen en toevoegen. Rob denkt dat ze heel oprecht is.

Benjamin is wel benieuwd naar haar kunstje. ''Daar had ze het over''. Benjamin vind haar serieus een aanwinst en denkt dat ze ook wel de nodige dingen teweeg gaat brengen. Ze heeft een hele fijne energie. ''Ook even aanraken. Dat mag ik wel'', laat Rob weten. ''Ik ben heel verzorgend, ik poets nog net niet je tanden'', quote Rob de nieuwkomer. Benjamin vind dat fysieke contact ook wel fijn. ''Ze weet echt wel van aanpakken. Die kan je ook wel opdrachten of verantwoordelijkheden geven''. Benjamin is ook benieuwd wat ze schrijft. Rob vind haar best wel zweverig, maar Benjamin gaat daar wel goed op. ''Ze is heel erg met de energie. Voelt enzo. Dat kan twee kanten opgaan'', vertelt Rob. Volgens Benjamin kan dat ook energie van haar gaan vreten. ''Ze praat wel heel snel'', laat Rob weten. Volgens Benjamin kan ze een rots in de branding zijn, maar kan ze ook alle kanten uitgaan. ''Er zit zoveel liefde in mij dat mijn lichaam eigenlijk te klein is'', herhaalt Rob nogmaals lachend een uitspraak van de nieuwkomer. ''Het kan ook zo zijn dat ze op een gegeven moment helemaal... Het gaat hier zo.. En als je al gevoelig bent. Je moet wel sterk in je schoenen staan. Dat staat ze ook wel, maar...'', begint Benjamin te vertellen.

Rob is benieuwd of ze een levensverhaal vrij zal gaan geven. Of ze iets heeft meegemaakt. ''Maar dat zal best wel. Ze is dertig''. Rob gaat die vraag alleen niet stellen hier. Volgens Benjamin kom je er gaandeweg wel achter. ''Ze komt hier absoluut niet om televisie te maken'', vertelt Benjamin. Rob is daar wel blij om. ''Ik weet niet of ze kan zingen'', grapt hij. Ook om een vraag van Gabriëlle moeten de heren lachen. Zij zou gevraagd hebben. ''Vegan? Rook je of drink je?''.  Rob grapt dat ze alleen nog even moeten vragen of ze s*ks heeft op televisie. ''Stel jij die vraag'', lacht hij. Benjamin komt met een ander plannetje. ''Zullen we foto's van Rowena uitprinten. 'Playmate van het jaar''. Benjamin is blij dat Victoria er is en zo onverwachts ook. Dat vinden ze wel fijn en ze is ook best wel snel gekomen benadrukt Rob.

Rob krijgt echt een goeie vibe van haar. ''Wat vind jij er precies van'', vraagt Benjamin geïnteresseerd. ''Ik ga er goed op. We zien wel! Ik hou wel van een uitdaging''. Dat zijn dingen die nog wel aan bod komen denkt hij. ''Ik ben benieuwd of ze ook wel echt relaties gehad heeft met vrouw of man'', aldus Benjamin. Rob vertelt dat ze hele goede vriendinnen is met een ex van haar. Benjamin denkt dat ze ook een stukje diepgang heeft en Rob denkt wel met haar te kunnen levellen. Zolang ze op de planeet aarde blijft vind Rob het goed. Hij vraagt zich af of ze ook met iemand zou kunnen gaan botsen. Volgens Benjamin kan ze ook wel botte humor hebben, maar dat vind hij juist mooi. ''Tegen Bas ook. Ik ben blij dat ik die vraag niet gesteld heb'', lacht Rob. Benjamin vind dat ze ook een mooie naam heeft. ''Ja dat kan ik hier niet zeggen'', grapt Rob geheimzinnig. ''Zing het anders'', lacht Benjamin, maar Rob zegt het verhaal nog wel even te bewaren. ''Ze kan niet pokeren, maar wil het wel leren'', laat hij weten. ''Ik denk dat ik haar maar ten huwelijk ga vragen'', lacht Benjamin. ''Ja het is een leuke meid. Ik ben benieuwd. Bjorn zei 'nu moet je gaan kijken, want nu gaan mensen spelletjes doen voor de extra stemmen. Zieltjes winnen'', aldus Benjamin.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.