''Ik denk dat het vertrek van Stiff de meeste impact heeft gehad'' ~ Utopia Gekte

12/27/2015

''Ik denk dat het vertrek van Stiff de meeste impact heeft gehad''

Cees neemt ook weer afscheid van zijn dochters

We gaan nog even terug naar kwart over drie. Cees zijn bezoek is dan al een poosje in Utopia, maar is nog niet veel in beeld gekomen. In tegenstelling tot het familie bezoek van Ramona. Dat bezoek was bijna de hele drie uur dat ze in Utopia waren te volgen. Om kwart over drie mogen we het bezoek van Cees wel weer even volgen. ''Ik vind het wel meevallen die aanvaringen'', horen we de oudste dochter van Cees zeggen. ''Ik denk wel dat het vertrek van Stiff de meeste impact heeft gehad op de groep. Ik zat te kijken en dacht mijn god. Iedereen was zo in tranen dat ik bijna mee zat te huilen''. Cees vond het jammer dat ze net stappen had gemaakt met bijvoorbeeld haar Borderline academie. Ze zat nog in die flow en moest toen weg. Cees zijn dochter vind dat Stefanie ook wel leven bracht, maar volgens Cees kon ze ook heel bot zijn. ''Ook de laatste tijd''. Als één van Cees zijn dochters vraagt of hij nog 15 maanden daar wil blijven volgt er een streamlock. Na de streamlock zijn de dochters weer niet meer te volgen. De regie laat soms liever dartende bewoners zien die geen gesprek voeren dan het bezoek van Cees.

Om tien voor vier krijgen we ze weer kort in beeld. ''Dames uit Zeeland hebben de hele dag met me meegelopen. De paraplu vastgehouden enzo'', horen we Cees op dat moment aan zijn dochters vertellen. Hij heeft het over de rondleidingen tijdens de markt. Toen liepen er inderdaad dames met hem mee zodat hij droog bleef. Ook vertelt Cees over zijn allergische reactie. Dat hij heel veel jeuk had. ''Jeuk terwijl je niks ziet en het enige dat helpt is een natte handdoek er overheen. [...] Vannacht voor het eerst geen jeuk gehad, goed geslapen''. Cees schijnt er pillen voor te hebben gehad en die kuur gaat hij gewoon afmaken. Cees dochters vertellen dat ze kerst hebben gevierd met elkaar en de meiden. Disney on ice en 's avonds gegourmet. ''Gister was een leuk daggie''.

Om half vijf zien we Cees met zijn dochters bij Le Luifel. Cees laat het nieuwe stuk zien wat er aan vast is gebouwd en verdwijnt dan weer uit beeld. Gabriëlle zien we tussendoor het kantoor vegen en pas om kwart over vijf krijgen we Cees en zijn dochters weer op de stream te zien. Hij gaat nog snel met ze op de foto en daarna moeten ze al weer vertrekken. ''Ik ben drie keer zo dik als in mijn hoofd zit. Gewoon afschuwelijk'', laat zijn dochter weten als ze het resultaat van de foto ziet. Als één van de dochters zegt dat ze moeten gaan volgt er een streamlock. Na de streamlock moet Cees net als Ramona weer afscheid nemen van zijn bezoek. Naomi en Gabriëlle wensen de dochters van Cees een fijne jaarwisseling. En ook de bewoners word een fijne jaarwisseling gewenst. ''Goeie jaarwisseling hé. Maak er iets gezelligs van met elkaar''. Als er van iedereen afscheid is genomen loopt Cees met zijn dochters naar buiten. We zien dat hij ook cadeau pakketjes mee heeft gegeven aan zijn dochters. Ze lopen nog vlug langs Le Luifel om iets mee te nemen en gaan dan richting de poort. Cees loopt helemaal mee naar achter en neemt daar nogmaals afscheid.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.