''Ik dacht no fucking way, ik ga dit geen dag langer doen'' ~ Utopia Gekte

12/04/2015

''Ik dacht no fucking way, ik ga dit geen dag langer doen''

Slaap topia

De middag is inmiddels weer zo goed als voorbij aangezien het al zes uur is op het moment dat we dit schrijven. Het afgelopen uur is er niet zo heel veel gebeurd in Utopia. Nieuwkomer Angela zagen we om tien voor half zes samen met Armanda bordjes beschilderen aan de keuken tafel in de horeca keuken. Benjamin en Cees zijn op dat moment druk bezig met koken in de gewone keuken. Ongeveer twintig minuten later zien we nog steeds niet veel activiteit in de loods, misschien omdat een groot deel van de inwoners lui op bed ligt. Zo zien we Mark, Gina, Wim, Stefanie en Rob allemaal op bed liggen om te slapen. Kwart voor zes zien we dat Gabriëlle, Bjorn en Ramona wel druk bezig zijn. Zij zitten met zijn drieën aan de pooltafel in het gedeelte achter de trap naar de vide waar ook alle koelkasten staan. Gabriëlle, Ramona en Bjorn zijn daar glazen aan het etsen. Nieuwe merchandise aan het maken. Naomi zien we ook op bed zitten, maar zij is in tegenstelling tot Mark, Gina, Wim, Stefanie en Rob wel gewoon nog wakker. Heel haar bed ligt vol met papier en spullen en het lijkt er op dat ze bezig is met het afmaken van haar post. Rowena horen we op de achtergrond enthousiast doen. Waarover is niet duidelijk, ze laat in ieder geval weten nog meer foto's te gaan bestellen.

Om tien voor zes zien we Armanda de horeca keuken in duiken. Daar snijd ze het een en ander en lijkt ze te beginnen aan de voorbereidingen voor het avond eten, maar dat is natuurlijk niet echt interessant. We schakelen dus maar weer over naar de andere stream waar Bjorn, Gabriëlle en Ramona dus merchandise aan het maken zijn. Tijdens het werken ontstaat er een gesprek. Bjorn beseft zich dat dit best wel veel werk is stel dat ze uurloon zouden moeten gaan rekenen. Maar ja ze hebben de tijd en zijn tenminste ergens mee bezig. Buiten zou hij het in ieder geval niet doen. Glazen etsen. Bjorn vertelt dat hij een eigen bedrijf heeft. Een boeking en evenementen bureau. Hij heeft wel eens eerder zulk soort werk gedaan. Toen moest hij allemaal kip verpakken zoals kipfilet. Hij had zichzelf helemaal rijk gerekend en zou er een poosje gaan werken. Uiteindelijk heeft hij er één dag gewerkt. toen dacht hij ''donder op joh''. Bjorn weet eigenlijk niet eens meer of het nou één of twee dagen was. Hij dacht ''no fucking way, ik ga dit geen dag langer doen''. Hij vertelt dat hij toen naar huis is gegaan en nooit meer terug is gegaan. ''Dat is niet best''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.