''Ik ben blij dat wij toch anders met elkaar omgaan'' ~ Utopia Gekte

12/03/2015

''Ik ben blij dat wij toch anders met elkaar omgaan''

De nieuwkomers pakken hun rust momentje

Terwijl Stefanie en Gabriëlle een serieus gesprek aan het voeren zijn, zijn de andere Utopianen met hele andere dingen bezig. Mark en Gina zien we tegen elkaar aan zitten aan de picknick tafel. Ondertussen zijn ze op een vreemde manier aan het wiegen. (Zie gifje onderaan deze blog). Nicole is creatief bezig en is een groot schilderij aan het na schilderen van een foto. Het begin ziet er weer veelbelovend uit. Ook Bas is deze middag creatief bezig geweest. Hij is een lange tijd bezig geweest om een tekening te maken. Kijkers die interesse hebben kunnen er op bieden. Cees zou er meteen hele hoge bedragen voor vragen, maar Bas wil mensen liever laten bieden vanaf 50 Euro in plaats van er meteen 250 euro of iets dergelijks voor te vragen. Bas wil graag dat Naomi er een foto van maakt, die bewerkt en die op de computer zet, maar Naomi lijkt daar nu geen zin in te hebben. Of nou ja beter gezegd ze heeft geen tijd. Ze zegt met een heleboel andere dingen bezig te zijn. Toch krijgt Bas haar uiteindelijk zover dat ze het meteen gaat doen. 

Als ze het kantoor in lopen horen we Bjorn en Rowena tegen elkaar schreeuwen. Niet alles is verstaanbaar maar Rowena zegt echt boos te zijn en de scheldwoorden vliegen heen en weer. ''Ik ben blij dat wij toch anders met elkaar omgaan'', grapt Bas naar Naomi die met een sacherijnig gezicht achter de computer plaats heeft genomen. Bas wil de foto er gewoon snel op hebben want er is ondertussen al 150 euro op geboden. ''Het staat er op'', laat Naomi weten om precies vijf uur. ''Top, je bent een schat. Dankjewel Naoom'', reageert Bas. We besluiten een kijkje te nemen op de andere stream waar nieuwkomer Ramona op de bank de krant zit te lezen. Ook nieuwkomer Angela zegt even een halfuurtje te gaan liggen. ''Dat staat genoteerd'', reageren de inwoners, maar Angels wil gewoon nog even genieten van het feit dat ze nu nog een eigen huisje/kamertje heeft. Ook Bas krijgt het te horen als ze langs hem loopt. "Ik ga even een boekje lezen, even genieten van mijn kamertje. Dat ik me terug kan trekken''. Want straks kan dat niet meer denkt ze. Ook grapt ze dat ze de bewoners nu wel genoeg gezien heeft. Waarna Bas de grap maakt dat ze over een paar dagen weer thuis is.

Verder gebeurd er op dit moment vrij weinig. Gabriëlle en Rowena zijn inmiddels de horeca keuken ingedoken om te koken en Naomi en Ramona zitten aan de tafel toe te kijken. Blijkbaar heeft Naomi het toch niet zo druk als dat ze net deed vermoeden. Naomi is ietwat ongeduldig en vraagt of ze niet nu alvast wat kan eten, maar dat kan niet aangezien het allemaal nog niet gaar is. Ze moet dus toch nog even wachten. Uiteindelijk lijkt Ramona te besluiten om toch maar wat te gaan doen. We zien haar met schoonmaakspullen in haar handen staan en dat zou kunnen betekenen dat ze even gaat poetsen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.