''Hij verwijt mij dat ik geluid maak, terwijl hij het zelf ook doet'' ~ Utopia Gekte

12/25/2015

''Hij verwijt mij dat ik geluid maak, terwijl hij het zelf ook doet''

Merry Christmas!

Goedemiddag op dag 724 van het Utopia avontuur. Als eerste willen we jullie allemaal een hele fijne eerste kerstdag wensen! We zijn vandaag ietwat laat weer met de berichtgeving, maar gaan nu snel alles inhalen wat er tot nu toe in Utopia gebeurd is. Laten we beginnen bij vannacht. We schreven vannacht al dat Bas weer in de fotostudio ging slapen en dat deze nacht niet Ramona, maar Rowena bij hem blijft slapen. Om half drie zien we dat Rob, Bjorn en Victoria nog wakker zijn. Ze zitten met zijn drieën te kletsen in de woonkamer. Bas en Rowena liggen dan al heerlijk te slapen. Victoria vertelt onder andere dat ze een moment gehad heeft waar ze zichzelf tegenkwam. Ze had gewoon een crash in haar hoofd. Na een lang gesprek besluit Bjorn om half vier zijn bed maar eens in te gaan. Rob en Victoria blijven achter en kletsen gezellig verder. Kwart voor vijf zien we Cees zijn bed uit komen. Na een streamlock zien we om vijf uur dat Victoria haar bed ook maar eens gaat opzoeken en Rob is ook zijn bed inmiddels ingekropen. Cees is dan net uit bed en gaat wat te eten maken. Niet veel later duikt ook hij zijn bed weer in.

Deze ochtend om half negen zien we Mark achter de computer zitten. Rowena ligt op dat moment nog naast Bas in de studio. Ze heeft daar dus de hele nacht geslapen. Om negen uur zien we steeds meer bewoners hun bed uit komen. Victoria die pas laat naar bed ging komt haar bed uit en ook Ramona, Ivan en Naomi zien we uit bed. Om half tien zien we Ivan en Naomi bij de koeien. Ramona en Gabriëlle zijn op datzelfde moment in de gym te vinden. Niet alleen Ramona is aan het sporten, maar ook Gabriëlle doet het een en ander. We zien haar bijvoorbeeld touwtje springen. Om kwart voor tien zijn ze weer klaar met sporten en gaan ze terug naar de loods. Victoria horen we zeggen dat Cees niet zo blij was over vannacht. Ze gaat straks met hem praten. ''Hij verwijt mij dat ik geluid maak als ik naar de toilet ga, terwijl hij het zelf ook doet'', aldus Victoria. ''Wie is hij dat je niet mag pokeren of een borrel mag drinken'', vult Nicole aan. Eigenlijk klaagt hij tegen iedereen en dat is niet erg want hij moet zijn ei kwijt, maar hij moet niet zeggen dat ze er schijt aan hebben.

Om tien voor tien zien we Gabriëlle achter de computer zitten. Benjamin en Gina zijn op dat moment in de keuken bezig om een kerstontbijt te maken. Ook Gina begint over Cees. ''Zelf haalt hij om zeven uur de afwasmachine leeg. Dat maakt ook lawaai''. Om tien uur zien we Victoria met Cees praten. Ze zegt het vervelend te vinden dat ze hem wakker heeft gehouden. Volgens Cees is dat het probleem niet, maar elke avond dat gezuip begint hem tegen te staan. Ze houden volgens hem nergens rekening mee. Cees zien we om half elf ook in de keuken om eten te maken en Bas zien we bij zijn diertjes. ''Wat zie je er goed uit'', horen we hem tegen Duck zeggen. Om kwart voor elf zijn Benjamin en Naomi nog steeds druk bezig in de keuken. Iemand heeft iets leuks bedacht en is kleine eitjes aan het bakken in de poffertjespan. Nog even en ze kunnen aan tafel voor een gezellig kerst ontbijt.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.