''Het loopt er hier met de spuigaten uit''. ~ Utopia Gekte

12/15/2015

''Het loopt er hier met de spuigaten uit''.

Ivan vind dat Ramona door moet zetten

Naomi zit in de klipjes. Haar haren worden gedaan door Gina in de kapsalon. Ze hebben het over uitgaan. ''De mensen kijken ons hier nu al raar aan als we aan het dansen zijn. Laat staan als we straks weer buiten zijn en de stad ingaan'', zegt Gina. ''Ja ik heb er zoveel zin in. Lekker met zijn allen stappen'', zegt Naomi. Gina is ervan overtuigd dat ze straks nooit meer in de rij hoeven te staan.

We schakelen over naar Ramona en Ivan. Ramona vind dat sommige dingen hier nep overkomen. ze weet niet of de dingen echt of nep zijn wat de mensen hier zeggen. Ze wil zich niet vervelend gaan voelen. Ivan vind dat Ramona dicht bij haarzelf moet blijven. Ze moet onthouden dat zijzelf echt is en dat ze zich niet druk moet maken om de rest van de mensen. Ramona geeft Ivan hierin wel gelijk. ''Zolang jij jezelf in de spiegel aan kan kijken tijdens het tanden poetsen is er niks aan de hand'', zegt Ivan. Ook begint Ivan over het sporten. Hij vind dat Ramona door moet zetten en gewoon haar knop om moet zetten. Ramona geeft aan dat ze dit ook echt gaat doen. Ze is ook blij dat ze er hier niet omheen kan draaien en dat ze hier wel moet. Thuis kon ze er makkelijk omheen draaien.

Cees heeft vannacht last gehad van de meiden. ''Het loopt er hier met de spuigaten uit. Het is voor sommige hier echt niet meer goed. Ik maak me echt zorgen om ze'', zegt Cees. Het ging vannacht tot half drie door. ''Een keer heb ik helemaal geen problemen mee, maar dagen achter elkaar is gewoon niet goed. Dat is ook niet goed voor ons als Utopia'', aldus Cees. GabriĆ«lle roept Gina, maar Gina reageert niet. ''Oh, ze doet net alsof ze doof is. Ze zal wel permanent in haar oren hebben zitten''', grapt GabriĆ«lle.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.