''Het lijkt wel of ze hem daar willen houden'' ~ Utopia Gekte

12/03/2015

''Het lijkt wel of ze hem daar willen houden''

Eend Face komt nog steeds niet terug naar Utopia

Iets eerder deze middag rond half twee besloot Bas maar weer eens te informeren naar eend Face. Eend Face is namelijk al een hele poos weg en Bas zit maar te wachten en te wachten en ook Duck mist zijn vriendje. Als de telefoon opgenomen word komt Bas meteen ter zake. Hoe gaat het met Face. De dame aan de andere kant van de lijn laat weten dat het een beetje beter gaat, maar dat is maar minimaal en dus nog niet goed genoeg dat Face terug komt. ''Komt die wel aan?'', vraagt Bas bezorgd. ''Ja, in gewicht komt die aan dat gaat goed'', laat de vrouw weten. ''En op de foto's was te zien dat hij minder lood in zich had?'', vraagt Bas verder. ''Lood is het probleem niet meer'', vertelt de dame. Face heeft alleen veel bacteriën in zijn lichaampje dus krijgt het diertje nu weer een andere soort antibiotica. De dame laat weten dat de eend nog wel een paar dagen aan de antibiotica moet en dat Face kleine stapjes vooruit gaat en dat zijn gewicht ook de goede kant op gaat. Ze voeren hem goed bij. Bas spreekt af dat hij na het weekend dan wel weer zal bellen. Ook informeert hij weer naar de kosten, maar de dame kan daar nog steeds geen antwoord op geven. Ze weet de kosten nog niet. Ze heeft nog niets van de dierenarts gehad. ''Die is er niet zo vlot mee''. Ze heeft dus nog geen idee.

Zodra Bas opgehangen heeft lijkt hij een beetje te balen. ''Het lijkt wel of ze hem daar willen houden'', laat hij aan Bjorn weten. Bjorn beaamt dat Face al vet lang weg is. ''Twee weken ongeveer, maar ze weten ook niet hoeveel het gaat kosten'', laat Bas weten. De kosten maken Bas eigenlijk niets uit, ook al zou het een mega hoog bedrag zijn. Hij vind duidelijk dat de eend dat waard is, maar Bas krijgt er ook telkens vragen over van zijn mede bewoners en hij kan daar dus geen antwoord op geven omdat hij zelf de kosten ook nog niet weet. Bjorn had ook helemaal niet het idee dat het zo erg was. ''Het gaat wel beter, maar hij zit nog steeds aan de antibiotica vanwege ontstekingen en zo'', vertelt Bas aan de anderen als hij het kantoortje in loopt waar iedereen druk achter de computer bezig is. Buiten zijn de buren op dat moment nog steeds druk bezig aan de houten kerstboom. Zoals op de onderste foto onderaan dit bericht te zien is zijn ze dan al een heel eind.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.