Het kan Ivan niks schelen wie gaat. ~ Utopia Gekte

12/01/2015

Het kan Ivan niks schelen wie gaat.

Stefanie en Ivan in gesprek.

De dag zit er zo goed als op dus het is weer hoog tijd voor een update. Om te beginnen is er natuurlijk nog veel nagepraat over de nominaties. En dit zal ook wel zo blijven gaan tot er daadwerkelijk iemand naar huis is gestuurd. Stefanie was nieuwsgierig naar of Ivan denkt dat zij zal moeten gaan. Dat is niet zo, en als ze vraagt wie dan wel krijgt ze het volgende antwoord: ''Dat kan mij niets schelen. Vooral niet na zo'n stemming wanneer er zo'n slechte sfeer hangt''.

Beide bewoners zitten bij elkaar en praten over waarom Stefanie bepaalde stemmen heeft gekregen. Ivan legt uit dat Stefanie vaak in een bepaalde stemming zit waar ze vervolgens niet over wil praten. En hij denkt dat ze daardoor juist in die stemming blijft zitten. Hij adviseert haar dan ook om er meer over te praten en haar gevoelens meer te uiten. ''Niet alles in je hoofd laten!''

Stefanie begrijpt het aan de ene kant wel, maar ergens vind ze het ook oneerlijk. Ze heeft het gevoel dat ze opeens meer dingen moet ondernemen om te mogen blijven. Terwijl ze gewoon haar eigen ding wil blijven doen zoals ze altijd al deed. Er volgt dan ook snel een volgend advies van Ivan. Dat ze er tijdens het eerstvolgende centraal met de groep over moet praten. Ze moet laten weten dat ze deze 'wake-up call' begrijpt en moet strijden voor haar plek. Stefanie lijkt de adviezen van Ivan op te volgen, maar wil daarbij wel zichzelf blijven.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.