''Het is rottig als je in een groep zit met mensen en je voelt je niet lekker'' ~ Utopia Gekte

12/27/2015

''Het is rottig als je in een groep zit met mensen en je voelt je niet lekker''

Gabriëlle bied haar excuses aan

Deze avond schijnt er ook nog een vervelend momentje tussen Nicole en Gabriëlle te zijn geweest. Nicole zou Gabriëlle aan tafel namelijk een flinke snauw hebben gegeven en zou jaloers zijn op Gabriëlle's vriendschap met Naomi en Rowena. Ze neemt Gabriëlle even apart om het te bespreken. Eerder vandaag zou ze al hebben laten weten heel jaloers te worden als Gabriëlle, Naomi en Rowena samen in een huisje zouden gaan slapen, mochten de huisjes er komen. We zien de dames deze avond dus samen op het rokersbankje om het probleem te bespreken. ''Naar mijn idee doe ik niets verkeerd, ben ik er voor iedereen, probeer ik voor iedereen klaar te staan, probeer ik aandacht te besteden aan de kleine dingetjes en uiteindelijk heeft het geen zin, doet het er niet toe omdat het op de één of andere manier gewoon ophoud. Verwaterd of weet ik veel wat'', legt Nicole uit. Gabriëlle denkt dat het er af en toe ook gewoon in sluipt. ''Ja maar hoe dan'', vraagt Nicole. ''Ja, dat is nog de vraag. Ja ik weet het niet'', reageert Gabriëlle. Maar Gabriëlle vind het wel vervelend. Nicole vind het ook vervelend anders zou ze er niet zo mee zitten.

Nicole merkt gewoon dat er wat is en dat er afstand is tussen hun. ''Het is gewoon rottig als je in een groep zit met mensen en je voelt je niet lekker'', legt ze uit. Gabriëlle zegt het te snappen al weet ze persoonlijk niet hoe dat voelt. Ze vind het niet leuk dat Nicole het niet gewoon eerder gezegd heeft, hoe moeilijk ze het ook vind want Gabriëlle vind het zelf ook moeilijk. ''Dat komt omdat je gaat twijfelen of dat wel het probleem is. Is het niet wat anders? Is ze niet gewoon Utopia moe'', aldus Nicole. Nicole zegt ook met andere dingen bezig te zijn. Gabriëlle is ook met andere dingen bezig, probeert ook haar aandacht te verdelen en dingen te doen. ''Daarin raak je elkaar misschien gewoon kwijt, maar er moet wel ruimte voor zijn om er over te praten'', laat Gabriëlle weten. Nicole zegt dat gevoel niet te hebben gehad. Het gevoel dat er ruimte voor is. En dan komt het er dus uit op een moment waar het voor Nicole gepast lijkt. En dat was nu. Het is niet dat Nicole er hele dagen mee zit, maar nu zat het haar hoog.

Gabriëlle vind het tof dat Nicole er zo eerlijk over is. Gabriëlle had echt geen flauw idee. Af en toe denkt ze wel eens wat, maar dan schuift dat weer naar de achtergrond. Net voelde ze het wel. Toen Nicole weg liep en duidelijk een andere toon in haar stem had. Toen besefte ze zich wel dat het serieus was, wel een dingetje was. Gabriëlle zegt Nicole nooit dat gevoel te hebben willen geven. Ze wil dus haar excuses aanbieden omdat Nicole haar vriendin is en ze van haar houd en er rekening mee had willen houden. Gabriëlle wil haar excuses aanbieden en niet omdat ze medelijden heeft of vind dat Nicole overdrijft. Nicole vind het fijn dat Gabriëlle dat zegt. Al had Nicole er zelf ook eerder over kunnen beginnen. Gabriëlle had dat fijn gevonden, maar vind het zelf ook moeilijk en zou zelf ook liever weglopen. Maar aan de andere kant ook juist weer niet omdat ze vriendinnen zijn. Nicole vind het jammer dat het dan zo gelopen is. Ze vind het echt helemaal niet erg dat Gabriëlle dikke vriendinnen is met Naomi en Rowena, dat vind ze prima als ze ook nog steeds het gevoel zou hebben dat Gabriëlle nog net zo met haar omgaat als met hun. ''Je hebt gewoon gelijk'', aldus Gabriëlle.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.