Het feest barst los ~ Utopia Gekte

12/31/2015

Het feest barst los

''Ceesioneeee wakker worden!"

In ons vorige bericht schreven we over een stream storing die om zeven uur begon. Om tien over half negen werken de streams weer en hebben we eindelijk weer beeld. Een groepje bewoners zit op dat moment aan de picknick tafel die vol staat met lekkere hapjes. We zien onder andere appelbeignets, oliebollen, roze koeken, chips, cakejes, worstjes en kaas op tafel staan. Genoeg variatie dus. De meeste bewoners hebben zich inmiddels ook netjes aangekleed en Ramona en Naomi laten zich om tien voor negen door Gabriëlle op de foto zetten. Bas zien we in de keuken stokbrood snijden, dus ook dat kunnen ze zo nog gaan eten. Ivan word ondertussen helemaal ''leip'' van het eten. Volgens Gabriëlle is Rob ook gierig. ''Hij grijpt ook, ik kan echt niet met jullie''. Tegen Ramona zegt ze dat die ook best wat mag pakken. ''Meid eet maar lekker hoor, een beetje''.

Bas en Mark zijn om negen uur aan het darten en een kwartier later zien we Naomi, Ramona, Rowena, Bjorn en Nicole een drankspelletje doen aan de picknicktafel. Voor zover wij begrijpen moeten ze kaarten van een glas afblazen en als het niet lukt moet je een shotje achterover gieten. Om ongeveer tien voor half tien begint Bjorn te schreeuwen. ''Ceesioneeeee wakker worden!!! Het is tijd om op te staan''. De andere bewoners moeten er om lachen. Naomi pakt het wat minder heftig aan. Zij loopt de slaapkamer in en vraagt op rustige toon of Cees uit bed komt. Om tien uur gaat de muziek aan in de loods en ontstaat er een feest in de horeca keuken. Er staan daar lekkere hapjes, er zijn drankjes en er staan disco lichten aan. Terwijl de meeste bewoners daar aan het feesten en dansen zijn zien we Bas om kwart over tien in de kas bij zijn vogels om zijn diertjes te knuffelen en wat aandacht te geven. Op de achtergrond horen we dan al aardig wat knallen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.