Het centraal van 8 december. ~ Utopia Gekte

12/08/2015

Het centraal van 8 december.

Een hoop ideeën!

De bewoners zitten helemaal klaar voor het centraal en Ivan is degene die het centraal opent. Ivan vind dat alle bewoners even moeten gaan helpen met de kerstversiering omdat het heel veel werk is. Vandaag zijn alle handjes welkom. Bjorn komt even tussendoor dat de bewoners zich absoluut niet bezwaard moeten voelen om mee te doen. De kaartverkoop van de markt gaat goed. Er zijn nog wel wat kaarten beschikbaar. Ze zijn er van overtuigd dat het echt heel erg vet word. Er zal een Kerstman zijn met een heleboel kerstmannetjes. Ook komt er een kerstvrouw.

Voor de bewoners die het leuk vinden mogen ze zich ook verkleden in de kerstsfeer. De taakverdeling is ook al gemaakt. Bij de oliebollen komen Mark en Gina. Bij de entree staat Bjorn. Bas doet de chocomelk van de soja. slagroom erbij kost dan €0,50 cent extra. Als iemand hulp nodig heeft bij zijn taak moeten de bewoners dit gewoon aangeven. Nicole wil er voor zorgen dat ze de geschenkpakketten vandaag af heeft. Het zijn er nog ongeveer 50.

Ze hebben ook even het weer bekeken voor het weekend. Zaterdag is er 50 procent kans op regen en de wind is 21 kilometer per uur. Zondag word het een hele mooie dag. De bewoners zijn hier best blij mee. Ze laten de pret sowieso niet bedrukken. Ze gaan zometeen een leuk bord maken met koek en zopie erop. ''We moeten vandaag gewoon knallen met zijn allen. Iedereen die een rommeltje ziet, pak het op en ruim het ook op. Als we dit met zijn allen even doen is het zo gebeurd'', aldus Nicole.

Om 13:00 uur maken ze met de groep een nieuwe kerstfoto. Gisteren ging het niet helemaal lekker. Er moet wat meer tijd voor zijn en ze moeten zich wat beter voorbereiden. Gister hebben ze de foto buiten gemaakt. Vandaag maken ze de foto binnen. Het moet namelijk een gezellige en warme foto zijn. Het word dus een foto bij de openhaard met chocomelk. Verder komt er in januari waarschijnlijk een party sol. Oftewel een hele grote parasol in de tuin. Het gaat geen wekelijks feestje worden, maar het is altijd fijn als er een grote parasol staat. Hij heeft een diameter van 12 meter. Er zijn al een paar feestjes voor gepland, maar het is niet de bedoeling dat er elke vrijdag een feestje komt.

Op 26 januari viert Cees zijn verjaardag. Het word een verrassend feest en er komt een muziek bingo. Het word gepresenteerd door Ramona en Cees zelf. Op 16 december komt er een clubje vrouwen naar Utopia. Het kost 20 euro per persoon. Het is voor 2 uurtjes. De bedoeling is om kerstversieringen te maken. Bijvoorbeeld kerstballen of iets met kerstlichtjes. Ook komen er hapjes en drankjes. Gina laat even weten dat de prijzen bepaald zijn voor als je een haarverlenging wil. Het kost 30 euro om het op te laten vullen of erin te laten waven. Ze sluiten het centraal af met het liedje: ''Lang zal hij leven..''. De vader van Mark is vandaag namelijk jarig. Van harte gefeliciteerd!

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.