Heftige ruzie tussen Cees en Bjorn. ~ Utopia Gekte

12/15/2015

Heftige ruzie tussen Cees en Bjorn.

''We komen er toch niet onderuit''

Bjorn en Gabriëlle hadden eerder vandaag een discussie over een wrap. Bjorn zou al een tijdje geleden een wrap voor haar maken, maar heeft dit nog steeds niet gedaan. En dat terwijl ze er al heel lang zin in heeft. Zo'n 10 minuten geleden liep Gabriëlle de keuken in en zag ze Bjorn een wrap maken. ''Jij bent zo gemeen Bjorn echt. Nee dit kan echt niet! jij had beloofd om een wrap voor mij te maken en nu vraag je niet eens aan mij of ik ook een wrap wil''. Bjorn snapt die logica niet van haar omdat ze ook kan vragen of hij een wrap voor haar wil maken op het moment dat ze er zin in heeft. Gabriëlle is het hier niet mee eens. Zij vind dat Bjorn een wrap uit zichzelf moet maken omdat hij het haar beloofd heeft.

Uiteindelijk maakt Bjorn toch nog een wrap voor Gabriëlle. Dan beginnen ze over de stemming. Gabriëlle geeft aan dat ze er echt tegen op kijkt. ''Maarja we komen er toch niet onderuit dus we moeten het gewoon gaan doen''. Ze vind de stemming bullshit. Enkele seconden later neemt ze dat terug en vind ze het geen bullshit meer. Bjorn heeft geen moeite met de stemming. Cees daarentegen vind het erg lastig. Gabriëlle heeft al twee stemmen die sowieso zeker zijn voor haar. Haar derde stem vind ze lastig.

Later zien we Bas en Ramona buiten op het bankje een sigaretje roken. ''Ik ben echt boos op jou. Hoe ga ik jou terug pakken. Met boksen was ik echt boos. Hoe kan je mij zo behandelen'', vraagt Ramona. Ramona is bang dat de mensen thuis echt denken dat Ramona een blauwtje heeft gelopen bij Bas. Bas moet er een beetje om lachen omdat hij wel zeker weet dat de mensen thuis dit niet echt denken. Iedereen kon zien dat ze aan het grappen waren. Uiteindelijk kunnen ze er samen om lachen. Bas dacht zelf wel eventjes dat Ramona echt verliefd op hem was.

Cees en Bjorn hebben deze middag ruzie gehad. We hebben de ruzie zelf niet kunnen volgen op de live stream omdat het niet in beeld kwam. We hoorden alleen wat geschreeuw op de achtergrond. Even later zien we Bjorn met Ramona erover praten. Bjorn verteld dat Cees de hele tijd op de tafel aan het drummen was terwijl Bjorn rustig de krant aan het lezen was. Bjorn had gevraagd of Cees daar mee op kon houden en Cees trok zich dat te erg aan en ging vervolgens terug kaatsen dat hij de volgende keer ook aan Bjorn zal vragen of hij op wil houden als hij aan het zingen is. Terwijl Bjorn het hele verhaal aan Ramona vertelt komt Cees aan lopen. Hij roept meteen: ''Zo, ga je het gelijk aan iedereen vertellen''? Bjorn word boos omdat Ramona er zelf naar vroeg. De discussie begint weer.

''Cees jij kijkt altijd alleen maar naar anderen daar moet je eens een keer mee ophouden. Ik ben er zo klaar mee dat je dat doet. Het is zo'n kinderachtig gedrag. Hoe oud ben je nou? Ik ben altijd positief over jou geweest. Je zou echt een toffe peer zijn als je je eens een keer naar je leeftijd gedraagt en niet altijd zo zeikt over anderen. Je moet niet altijd zoveel spiegelen. Kijk eens een keer naar jezelf Cees. Ben er helemaal klaar mee'', schreeuwt Bjorn. Cees weet niet veel te zeggen en knikt alleen maar alsof het hem niks interesseert. Als er één persoon niet onredelijk is hier dan is Bjorn het wel vind hij zelf. Hij vind dat hij altijd voor alles en iedereen klaar staat en vind het niet netjes van Cees dat hij zo negatief over hem is. Ook geeft Bjorn aan dat hij voor niks en niemand bang is hier in Utopia.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.