''Heb jij onder een trein liggen snurken?'' ~ Utopia Gekte

12/11/2015

''Heb jij onder een trein liggen snurken?''

Utopia ontwaakt.

Een goedemorgen en welkom bij alweer de 710e dag van het grootse avontuurlijke Utopia experiment. Deze ochtend zien we in alle vroegte allemaal toppertjes op de livestreams. Mark en Rob (ja echt waar, Rob ook) staan al een tijdje piepers te hakken in de horeca machine. Het voelt voor Mark een beetje als een straf, maar hij vond dat hij vroeg op moest staan omdat hij vannacht niet 2 uurtjes langer is doorgegaan. Heerlijk die discipline! Waarom Rob meehelpt is ons ontgaan, maar o wat is dat toch genieten dat we dit nog mogen meemaken in 2015. We leggen het dan ook snel vast met een screenshot of drie voordat Rob zo weer op de bank zit en niemand ons geloofd. :-)

Wanneer er iemand anders goedemorgen komt zeggen moet Mark nog even aan Stefanie denken. Hij weet nog goed hoe zij er uit zag als ze net uit bed kwam. ''Dan dacht ik zo hey, heb jij onder een trein liggen snurken ofzo''.

Naast Mark, Rob, Ivan en Naomi zijn er nog drie andere personen wakker voor 9 uur. Ramona zien we een wasje draaien. Een klein wasje, een groot wasje, doe ze in je wasmasjien. Geen idee waarom ik dit liedje tik, maar laat maar lekker draaien. Benjamin zit al achter de computer. Wanneer Gina enkele minuten later op het toneel verschijnt begint zij ook meteen enthousiast met de aardappelen. De stallen zien we nu even niet meer op de andere stream, maar wel fotograaf Cees. Hij is ook weer mooi op tijd van de partij en plots komt Gabriƫlle ook nog eens in het beeld lopen. Dit beloofd weer veel goeds voor vandaag!

Althans, als de frituur gemaakt kan worden waar Rob vanavond zijn gastronomische bezoek ontvangt. De frituurpan is namelijk niet meer warm te krijgen en dat kan een probleem zijn. Vanavond komen er namelijk bezoekers voor een stamppotje en een frietje. Rob wilde zich van zijn beste kant laten zien door een warme ontvangst te geven. 


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.