Goed nieuws over eend Face, ze eet weer zelfstandig ~ Utopia Gekte

12/24/2015

Goed nieuws over eend Face, ze eet weer zelfstandig

Over Duck nog niet echt duidelijkheid

Deze middag is het redelijk rustig geweest. Om kwart over drie zien we Rob en Mark met kruiwagens lopen. Ze zijn dus weer druk aan het werk buiten. Om tien voor vier gaan de Heppie kids er weer vandoor. Ze hebben een verwenmiddag gehad. De dames werden opgemaakt, de haren werden gedaan en sommigen hebben ook nog zitten schilderen. Althans dat was de planning die we laatst in een centraal te horen kregen. Er is namelijk vrijwel niks van in beeld gekomen. Net hebben ze nog een groepsfoto gemaakt en nu is het dus weer tijd om er vandoor te gaan. Zodra de dames weg zijn praten de bewoners nog even na. Volgens Victoria waren de dames echt blij. Om tien over vier zien we Victoria vegen in de horeca keuken. Ze is hard aan het zingen en is zelf dus ook lekker vrolijk. Bjorn heeft een schilderij gekregen van één van de Heppie meiden. ''Want jij maakt me Heppie'', zou er opgeschreven zijn. Bjorn is er duidelijk van onder de indruk en is er erg blij mee.

Om kwart over vier komen we midden in een telefoongesprek terecht. Bas heeft de man van de vogelopvang aan de lijn. De man vertelt dat het zware ademen van Duck op zich niet echt iets is waar je een diagnose uit kan halen. Het rode oogje dat een beetje dicht zit zou een ontsteking kunnen zijn. Maar de man heeft het filmpje nog niet ontvangen en dat zou misschien iets meer duidelijkheid kunnen brengen. Bas zegt er achteraan te gaan om te zorgen dat het filmpje bij de vogelopvang terecht komt. De man heeft voor nu wel alvast goed nieuws over de andere eend. Eend Face die nog steeds in de vogelopvang zit. Met eend Face gaat het weer iets beter. Ze kan weer wat langer staan zonder om te vallen en zodra het beestje omvalt corrigeert hij zichzelf door een paar stapjes achteruit te doen. En dat is nog niet al het goede nieuws. Face eet ook weer helemaal zelfstandig en gaat weer richting de vier kilo. ''Goed nieuws'', vind Bas. Bas spreekt af het filmpje op te gaan sturen en hangt dan weer op.

Naomi en Gina zien we om tien over half vijf in de studio zitten. Daar zijn ze weer kerstcadeautjes aan het inpakken. Bas en Rob zien we om vijf uur darten en op datzelfde moment komt er een dame in een auto het terrein op om gourmetstellen te brengen. In de keuken word er ondertussen ook hard gewerkt. Rowena en Benjamin zien we elk in een keuken staan om te koken.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.