''Gina stemt niet vol op mij, misschien dat ik er één krijg'' ~ Utopia Gekte

12/19/2015

''Gina stemt niet vol op mij, misschien dat ik er één krijg''

Mark en Cees verwachten stemmen van de tv kijker

Terwijl de tijd in Utopia langzaam doortikt gaan de bewoners verder met opstarten. Nicole laat weten dat ze om twee uur een tattoo afspraak heeft en morgen komt er om één uur ook iemand langs om een tatoeage bij te laten werken. Als er over word geschakeld kunnen we het gesprek niet meer volgen en komen we terecht in een gesprek tussen Mark en Cees. Mark vermoed dat hij van de tv kijker wel veel stemmen gaat krijgen en dat Cees er van de tv kijker ook wel wat kan verwachten omdat dat een andere generatie is die kijkt. Mark verwacht binnen ook veel stemmen terwijl Cees er juist geen verwacht van zijn mede bewoners. ''Noem maar eens iets op en ik ben er mee bezig geweest'', laat Mark weten. Mark zou het raar vinden als het niet zo was, maar het opent ook weer ogen. Cees zegt dat hij bezig is geweest om te peilen wie op wie gaat stemmen en of hij zelf stemmen kan verwachten. Cees gaat sowieso niet vol en denkt dat niemand dat doet. ''Het ligt er aan of je iemand het echt gunt'', is Mark van mening. ''Gina stemt niet vol op mij, misschien dat ik er één krijg'', laat Mark weten.

Als Mark er naar vraagt laat Cees weten dat Mark wel in zijn top drie staat, maar Cees is een paar keer geswitcht en eerst stond Mark er niet op. Cees heeft bepaalde criteria en volgens hem klinkt het heel ouderwets, maar de Utopiaan van het jaar moet gewoon iets betekenen voor de groep op wat voor manier dan ook. Diegene moet er uit springen. Mark denkt dat hij dat wel doet. ''Mijn hoofd word er altijd afgehakt''. Opeens beginnen ze net zoals Nicole laatst ook al over zichzelf deed allemaal positieve punten van Mark op te sommen. ''Je werkt je de tering, je bent altijd bezig'', aldus Cees. ''Ik doe de B&B'', vult Mark aan. ''Je hebt humor, doet je ding'', gaat Cees verder. ''Ik luister. [...] Gewoon een beetje aanpassen hier'', sluit Mark af. Mark loopt om vijf over half elf naar buiten om weer aan de slag te gaan. We zien hem zand in een kruiwagen scheppen bij Shit mountain om het vervolgens naar de akker te brengen en daar leeg te kiepen. Als hij terug loopt ziet hij Cees op het rokersbankje zitten. Mark brengt Cees op de hoogte van Rob's beslissing wat betreft de financiën. ''Trekt die zich helemaal terug omdat hij niet met mij wil samenwerken'', vraagt Cees. Volgens Mark heeft hij dat niet gezegd, maar waren er andere redenen voor.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.