Gina moet lief zijn voor Mark. ~ Utopia Gekte

12/06/2015

Gina moet lief zijn voor Mark.

Eieren rapen.

In het weiland pakt Ivan zijn moment om even met de koeien te knuffelen. Iets wat we hem al lang niet meer hebben zien doen. Achter de computers in de loods zien we Wim, Mark en Gina. Laatstgenoemde maakt haar wangen bol en doet haar mond snel open en dicht om visgeluiden te produceren. De mannen zijn druk met het bestellen van nieuwe dartpijlen. Er is een kleine discussie over of ze lichte of zware pijlen moeten bestellen. Mark zelf prefereert de wat zwaardere pijlen. Vanaf de horeca keuken schreeuwt Gabriƫlle naar Gina terwijl ze glazen aan het bedrukken is. De belofte aan zichzelf om vandaag niks te gaan doen is ze weer helemaal vergeten dankzij de muziek. ''Gina! Je moet lief zijn tegen Mark. Hij zegt dat hij je niet meer onder controle kan houden''. Volgens Gina zelf is ze ook lief voor Mark.

Als we wisselen van stream zien we dat Ivan samen met Cees in het kippenhok staat. Cees was net al eieren aan het rapen en heeft er in totaal 13 gevonden. Hij legt uit dat ze helemaal achter in een hoekje verstopt lagen. Volgens Ivan komt dat omdat de kippen steeds een nieuw plekje zoeken zodat hun eieren niet gepakt worden. ''Ja, ja, ja, je bent knap laat'', laat Cees weten wanneer de haan lawaai produceert. ''Maarja, dat waren wij zelf ook''.

Bij de computers bemoeien steeds meer mensen zich met de dartpijlen. Bjorn maakt het niet zoveel uit. Ze kunnen wachten tot ze antwoord krijgen of gewoon meteen gaan bestellen. Bjorn zou het vet vinden als ze langs komen. Hij heeft ze ook aangeboden dat ze iets met reclame kunnen doen voor hun bedrijf op de websites van de bewoners. Uiteindelijk lopen Wim en Bjorn weer weg van de computer om naar de woonkamer te gaan. Daar ziet Wim dat de broodjes al op tafel liggen en dat doet hem deugd. Bjorn vraagt ondertussen aan Rowena waarom zij hem wakker maakt om te vragen of een bepaalde string van hem is. 1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.