Gina maakt er een bende van. ~ Utopia Gekte

12/22/2015

Gina maakt er een bende van.

Sporten in de gym.

We zijn inmiddels ruim een uur verder en Gina is nog altijd niet door haar berg kerstkaarten heen. Althans, op het moment van schrijven roept ze 'dankjewel voor alle post!' De laatste kaart is eindelijk bekeken rond half elf 's ochtends. Mark zegt nog nooit zoveel post te hebben gezien. ''Super leuke post'', laat Gina nogmaals weten. En in plaats van de enorme bende van confetti op de bank op te ruimen maakt ze het alleen maar erger. Ze pakt weer een hoopje om het over Mark heen te gooien. Hij is er echter klaar mee dus moet ze een ander slachtoffer gaan zoeken. En dat is Bjorn die aan de picknicktafel zit. Nog een plek die vol ligt met confetti. En opruimen ho maar. Gina telt liever hoeveel kerstkaarten ze heeft ontvangen. Ze komt uit op 38 stuks. Ook in de keuken klopt ze alle confetti nog even van zich af. ''Ik ruim straks de boel wel op'', besluit ze.

Tijd voor ons om te wisselen van stream. Er zijn namelijk vijf bewoners intensief aan het sporten in de gym. Bas is druk bezig met Ramona. Zij moet boksen tegen de bokshandschoenen die Bas aanheeft. Benjamin is druk in de weer met gewichten en ook Rowena en Gabriƫlle zijn calorieƫn aan het verbranden. Ze nemen het sporten erg serieus en zijn ook vandaag weer lekker aan de slag met zijn allen. Wanneer de regie besluit om andere beelden te laten zien krijgen we de computers in beeld. Mark, Bjorn en Ivan zitten achter de computers mails door te nemen. Naomi neemt samen met Gina nog eens alle post en kerstkaarten door.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.